Досега изборната администрацията винаги се е справяла с изборите. Това

...
Досега изборната администрацията винаги се е справяла с изборите. Това
Коментари Харесай

Стоян Мирчев очаква честни избори

Досега изборната администрацията постоянно се е справяла с изборите. Това съобщи претендентът за народен представител от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев пред Българска национална телевизия. 

Той се надява изборите да протекат както би трябвало, господин Борисов сътвори малко повече суматоха, само че няма какво друго да предложи, уточни Мирчев. Мирчев се надява изборите на 14 ноември да минат правилно, тъй като и хората видяха от предходните избори, че няма нищо ужасно да се гласоподава с машини. 
 Стоян Мирчев: Не утвърждаваме, само че не се и тормозим от политическото бракониерство Стоян Мирчев: Не утвърждаваме, само че не се и тормозим от " политическото бракониерство "
„ Не ни вършат положително усещане тези опити за „ политическо бракониерство " от страна и на президентската администрация във...

Стоян Мирчев открои програмата на Българска социалистическа партия за предварителните избори. 

Той чака от началото на 47-о Народно заседание да се стартира с съответни дейности по приемането на закони.

Стоян Мирчев акцентира, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която предлага ограничения за разлика от останалите партии. Партиите, с които Българска социалистическа партия няма да беседва за държавно управление или коалиция са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Остават останалите партии, които ще влязат в Народното събрание, с тях могат да се водят диалози. От наша страна опцията за държавно управление са новите партии, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, сподели Мирчев. 

Той се надява, че след следващите два избора, партиите се придобили опит и страната не може да се тласка от избори в избори. 
 Стоян Мирчев: Има Такъв Народ нямат предпочитание да създадат смяната Стоян Мирчев: Има Такъв Народ нямат предпочитание да създадат смяната
" Не е Българска социалистическа партия повода за преждевременния завършек на този парламент, ние единствени се опитахме да създадем нещо, само че не срещнахме схващане "....

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР