Досега генералът от руското МВР беше вицепрезидент на Интерпол. Ким

...
Досега генералът от руското МВР беше вицепрезидент на Интерпол. Ким
Коментари Харесай

Ето Кой Е Новият Шеф На Интерпол!

Досега генералът от съветското Министерство на вътрешните работи беше вицепрезидент на Интерпол.

Ким Чен-ян, който до момента бе изпълняващ длъжността президент на Интерпол, си обезпечи повече от две трети от гласовете на съвещанието на Общото заседание на организацията в Дубай. Мандатът му е до 2020 година, до края на четиригодишния мандат на предшественика си, китаеца Мън Хунвей, който бе задържан в Китай.

Франс прес цитира държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо, който съобщи през вчерашния ден: " Насърчаваме всички страни и организации, членуващи в Интерпол и зачитащи правовата страна, да изберат честен президент. Според нас това е господин Ким ".

Четирима американски сенатори приканиха преди два дни в намерено писмо делегатите на 192-те страни членки на Интерпол да отхвърлят кандидатурата на Прокопчук.

Вчера Русия отхвърли обвиняванията, че желае за употребява Интерпол като инструмент против политическите си съперници. Ако бъде определен, 56-годишният военачалник ще работи " извънредно в полза на интернационалната полицейска общественост ", увери съветското вътрешно министерство, като посочи опита му и дефинира враждебната реакция за кандидатурата му като " неприемливо политизиране ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР