Досега депутатите от ИТН са били лоялни към ръководството на

...
Досега депутатите от ИТН са били лоялни към ръководството на
Коментари Харесай

ИТН: Следващите дни и часове ще покажат дали наши депутати ще напуснат групата

Досега депутатите от Има Такъв Народ са били лоялни към управлението на партията и най-много към своите гласоподаватели . Това се споделя в позиция на " ИТН ", изпратена до медиите. Поводът за това са медийни изявления, че народни представители от Има Такъв Народ ще изоставен групата . От пресцентъра на партията споделят, че нямат визия дали информацията е вярна.

" Следващите дни и часове най-вероятно ще го покажат ", прецизират от Има Такъв Народ.

" Всички видяхме, че министър-председателят се обърна към групата на " ИТН ". Всъщност, той обществено показва опит да си пазари депутати. Има единствено два метода - с пари или с постове. И дали това е по този начин, ще разберем напълно скоро ", се показва още в позицията на партията.

По време на конференция в клуба на Българска телеграфна агенция в Стара Загора националният представител от " Продължаваме Промяната " Атанас Михнев съобщи: " Вярваме, че към нас ще се причислят народни представители, които имат храброст да изпълват със наличие думата депутат и ще гласоподават по съвест, тъй като политиката не е шоу, а работа ". Според него оставките на министрите от Има Такъв Народ, които излизат от държавното управление, няма да бъдат гласувани в Народното събрание през актуалната седмица.

По време на държавното съвещание предходната сряда присъстващите министри на Има Такъв Народ напуснаха Министерския съвет. По-късно водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов направи видеообръщение, в което разгласи, че изтегля министрите си от ръководството. В изявление за Дарик радио в неделя, 12 юни, разяснява, че просто е изтеглил министри, само че това не е повреждане на държавното управление. Има Такъв Народ оглавяваше четири министерства  - на енергетиката, на районното развиване и благоустройството, на външните работи и на спорта. И четиримата министри подадоха оставките си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР