Досъдебното производство за смъртта на младия офицер Тодор Манчев е

...
Досъдебното производство за смъртта на младия офицер Тодор Манчев е
Коментари Харесай

Разследването на смъртта на офицера от Ново село е взето под специалния надзор на ВКП и ВАП

Досъдебното произвеждане за гибелта на младия офицер Тодор Манчев е взето на специфичен контрол от Върховна касационна прокуратура и Военно-апелативна прокуратура

По мотив гибелта му от Военна полиция-Пловдив във Военноокръжна прокуратура-Сливен е формирано досъдебно произвеждане и незабавно е изработен оглед на място от боен следовател.

Внезапно зародилият драматичен случай постанова навреме изясняване на голям брой условия, както на мястото на местопроизшествието, по този начин и в местоработата на умрелия. С оглед на това, както и на покачвания публичен интерес, досъдебното произвеждане бе взето на специфичен контрол от Върховна касационна прокуратура и Военно-апелативна прокуратура.

По досъдебното произвеждане се правят всички нужни дейности по следствието. Досега след извършените първични огледи са назначени съдебномедицинска, 2 съдебнохимически, съдебнобалистична и съдебнотехническа експертизи. Събират се писмени доказателства и са планувани в натоварен ред разпити на очевидци, имащи отношение към предмета на доказване.

Припомняме ви, че на 19 юли в региона на ПОБ " Ново село ", в спално помещение, е открит в безжизнено положение с огнестрелна рана старши лейтенант Тодор Манчев. Стана ясно, че той се е самоубил. Манчев е чиновник на Военна полиция и е получил забележка поради случая в Чешнегирово.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР