Досъдебното производство е образувано в Районното управление на МВР в

...
Досъдебното производство е образувано в Районното управление на МВР в
Коментари Харесай

Кучета, отглеждани в съседски имот, са нападнали и убили санитарката в Долна Оряховица


Досъдебното произвеждане е формирано в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Горна Оряховица.

Сигналът за откритото безжизнено тяло на дамата е изпратен към 8:00 часа на телефон 112 от съседи. То е намерено на черен път в покрайнините на града, като при първичния оглед са установени следи от разкъсни рани, породени от животни. Според незабавните медици най-вероятно гибелта е настъпила след остра кръвозагуба от раздрана централна артерия.

Данните все още сочат, че пострадванията по тялото на умрялата жена, която е работила като санитарка в болничното заведение в Горна Оряховица и се е прибирала от нощна промяна, са били породени от кучета, отглеждани в намиращ се наоколо частен парцел. 

В него са открити 3 кучета, които все още са под непрекъснат полицейски контрол, като е установено, че имат зацапвания от алена течност по тялото. Извършват се дейни дейности по залавянето на четвърто куче, отглеждано в парцела с останалите три.

Обективните находки по делото ще бъдат подложени на експертен разбор.

Разследването се организира под управлението и надзора на Окръжна прокуратура-Велико Търново, като към сегашния миг са осъществени голям брой процесуални дейности - оглед на местопрестъпление в наличието на наблюдаващия прокурор и правосъден доктор, разпити на очевидци, назначени са експертизи, както и други неотложни дейности по следствието.

39-годишната жена има 15-годишен наследник. 

През лятото на 2021 година в Долна Оряховица ротвайлер атакува и рани тежко двама души. При опита за залавяне на четириногото се стигна до пукотевица и 10-часово гонене.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР