Досъдебното производство било образувано, след като на 17 юни 2017

...
Досъдебното производство било образувано, след като на 17 юни 2017
Коментари Харесай

Във варненския затвор вкарват наркотици в запалки

Досъдебното произвеждане било формирано, откакто на 17 юни 2017 година при инспекция на колета във варненския затвор от надзиратели се открило, че в пратката на ограничения от независимост Л.К. са открити две запалки с по пет пакетчета марихуана и таблетка амфетамин. Разследващите достигнали до  Бисер А. като причинител и той бил арестуван за период до 72 часа на 8 април тази година с разпореждане на Окръжната прокуратура във Варна за довеждането му в съда за установяване на най-тежката мярка за процесуална насила, поискана от прокурора от делото.

Обвиняемият Бисер А. и лишеният от независимост Л.К. се срещнали в пандиза. 37-годишният Бисер излязъл от варненския затвор на 9 юли 2017 година Свързал се с майката на Л.К. и в пратка, приготвена от нея, дал неразрешените субстанции. Жената не знаела какво изпраща на сина й Бисер, който се показал пред нея с друго име.

Задържаният през днешния ден от съда обвинен е осъждан неведнъж. Престъплението, в което го упреква Окръжната прокуратура във Варна, е осъществено при изискванията на рисков рецидив.  Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР