Досъдебно производство за нерегламентиран добив на инертни материали в района

...
Досъдебно производство за нерегламентиран добив на инертни материали в района
Коментари Харесай

Монтански ченгета пресякоха незаконен добив на инертни материали на река Огоста, конфискуваха техника и камиони

Досъдебно произвеждане за нерегламентиран рандеман на инертни материали в региона на монтанското село Долно Белотинци е формирано в ОДМВР Монтана.
Около 13 часа през вчерашния ден след сигнал чиновниците на реда спрели за инспекция два товарни автомобила. Те са засечени в региона на някогашен завод на цех в землището на Долно Белотинци. Камионите „ Волво “ и „ ДАФ ЦФ “, карани от монтанчанин и гражданин на селото, били натоварени с инертни материали.
Незабавно била образувана дежурна оперативна група от чиновници на секторите „ Противодействие на икономическата престъпност “, „ Научно-техническа лаборатория “ и отдел „ Разследване “ на ОДМВР Монтана. Установени били изкопни действия по поречието на река Огоста, на към 500 метра от спрените товарни коли. В миг на работа в региона бил открит и екскаватор, ръководен от гражданин на село Смоляновци.
Униформените иззели тежкотоварната техника, двата товарни автомобила, цялостни с инертни материали, както и документи им за регистрация. В ОДМВР Монтана е формирано досъдебно произвеждане, под наблюдението на Районна прокуратура - Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР