Досъдебно производство за извършено убийство с последвалото самоубийство на извършителя

...
Досъдебно производство за извършено убийство с последвалото самоубийство на извършителя
Коментари Харесай

Мъж уби майка си и се самоуби

Досъдебно произвеждане за осъществено ликвидиране с последвалото самоубийство на причинителя е формирано в Окръжната прокуратура във Варна.
Около 1 часа след среднощ на 21 март, в кв. „ Младост “ 24-годишният Цветан А. почнал да хвърля от балкона на жилището си разнообразни предмети. Младият мъж излязъл на балкона гол и крещял. Шумът от виковете и буйството му събудили живеещите във входа съседи. Подаден бил сигнал на незабавния телефон 112.
Цветан прескочил преградата сред двата балкона и се трансферирал в съседския. В жилището живеела 84-годишната Минка М. След като вратата на жилището ѝ била разрушена от пристигналия полицейски екип от ОД на Министерство на вътрешните работи, старата жена била открита мъртва. Убийството ѝ е осъществено с голям брой удари.
В жилището било открито и тялото на Цветан, който се самоубил посредством включени кабели в електрическия контакт. Има данни, че е страдал от психологично заболяване.
Извършен е оглед на местопроизшествието под управлението на наблюдаващ прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. Разпитани са очевидци на дейностите на 24-годишния мъж. Днес ще бъдат осъществени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за определяне аргументите за гибелта им.
Действията по следствието не престават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР