Досъдебно производство за хулиганство е образувано в столичното Пето РУ.

...
Досъдебно производство за хулиганство е образувано в столичното Пето РУ.
Коментари Харесай

Първа информация от МВР за екшъна с кон, каруца и масов бой на столичен булевард

Досъдебно произвеждане за безчинство е формирано в столичното Пето районно управление (на МВР). Задържани са трима, двама от които са разпознати като директни причинители на хулиганската демонстрация

Както БЛИЦ първо писа през вчерашния ден към обяд, в региона на бул. „ Вл. Вазов “, впрегнат в каруца кон, е съумял да се откъсне от впряга и бягайки по булеварда е увредил движещ се автомобил, като е нанесъл материални вреди на още няколко паркирани коли.
При зародилата след случая свада, водачът на един от колите бил атакуван от каруцаря и негови родственици. Последвало задържането на трима от участниците в абсурда, двама от които са разпознати като директни причинители на хулиганската демонстрация. Водачът на автомобила е прегледан в болница и освободен с леки пострадвания.

Страшен роман на ръган и обичай от роми на кръстовището в София: Имам рана на милиметри от сънната артерия, можеше да ме убият! (СНИМКИ)

По случая е формирано досъдебно произвеждане, на каруцаря са формирани и актове за нарушаване на ЗДвП. Пристигналите на място пътни служители на реда са съумели да заловят бягащото животно, което е настанено в конна база.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР