Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за притежание

...
Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за притежание
Коментари Харесай

Полицейско денонощие в Кюстендилско, ето какво се случи

Досъдебно произвеждане е формирано през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Кюстендил за владеене на наркотично вещество. Криминалистите са иззели от 21-годишен мъж опаковка с канабис. Видът на опиата е открит с полеви наркотест. Проверката е осъществена в града, младият мъж е арестуван с полицейска заповед. За случая е известен дежурен прокурор.

Вчера служители на реда от районно управление (на МВР) Кюстендил са открили 2 конски каруци, натоварени с дърва от типа акация и върба, в региона на Пречиствателната станция в града. Собствениците на каруците и техен другар не са показали документи за генезис на товара. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил.

Бързо полицейско произвеждане е формирано през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Рила за ръководство на МПС след приложимост на алкохол. Служителите направили инспекцията на л.а. „ Ситроен “, ръководен от 44-годишен мъж, в с. Мурсалево. Дрегерът е отчел резултат 1.67 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е арестуван с полицейска заповед. За случая е известен дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР