Досъдебно производство е образувано във връзка с починало дете, съобщиха

...
Досъдебно производство е образувано във връзка с починало дете, съобщиха
Коментари Харесай

Разследват смъртта на дете от Равно поле по Коледа

Досъдебно произвеждане е формирано по отношение на умряло дете, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - София. Сигналът за случая е постъпил към 14:25 ч. на 25 декември. Детето е докарано в незабавното поделение на столична болница от родителите му от с. Равно поле.

По данни на един от лекарите, гибелта на детето е настъпила още преди идване в незабавното поделение. Извършен е оглед на тялото, като не са открити първични данни за принуждение, заяви Българска телеграфна агенция.

Дете на 12 месеца е умряло в Сапарева баня на 25 декември, оповестиха през днешния ден от полицията в Кюстендил. При осъществения оглед следи от принуждение не са открити, а по случая е формирано досъдебно произвеждане, допълниха от там. Момиченцето е намерено мъртво в леглото си от баба си, която е алармирала полицията в Дупница, споделиха за Българска телеграфна агенция от полицията. Предполага се, че повода за гибелта е задушаване, споделиха още от там. 

Полицията проверява и различен случай, от 26 декември, когато е постъпил сигнал за мъж, умрял в кола за спешна помощ на основен път I-6. По първични данни е открито, че 20-годишен е блъснал с ръка стъклото на прозорец по време на тържество с приложимост на алкохол, вследствие на което е получил порезна рана, съпроводена със мощен кръвоизлив. Транспортиран e от близки до Пирдоп, като след оказана здравна помощ е качен в кола за спешна помощ, където е умрял на път за столична болница. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР