Doritos обяви, че се разделя с новата си транссексуална партньорка

...
Doritos обяви, че се разделя с новата си транссексуална партньорка
Коментари Харесай

Doritos уволнява нов транссексуален партньор на марката

Doritos разгласи, че се разделя с новата си транссексуална партньорка в Испания Саманта Хъдсън след отзвука от остарели туитове на активистката, които към този момент са изтрити и в които тя явно утвърждава педофилията. Във вторник марката PepsiCo съобщи, че решението не е обвързвано с половата еднаквост на Хъдсън.

Два дни преди този момент известният производител на чипс разгласява в Instagram 50-секунден видеоклип с присъединяване на 24-годишната транссексуална инфлуенсърка и певица като част от медийна рекламна акция, наречена " Crunch Talks ".

Видеото бързо провокира отзив от страна на консервативни фенове, които съпоставиха поддръжката с извънредно противоречивото партньорство сред Bud Light и транссексуалния инфлуенсър Дилън Мълвани предходната година. Последвалият протест на известната марка бира коства на компанията-майка регистрирани 1,4 милиарда $ от продажби.

Потребителите обърнаха внимание и на обстоятелството, че Хъдсън, родена като Иван Гонзалес Ранедо, се е описвала като " антикапиталистка " и " марксистка " в изявленията и е заявявала, че желае да " отстрани, унищожи и унищожи обичайното моногамно ядрено семейство ".

Няколко остарели, изтрити туита обаче провокираха изключително отвращение от страна на хората в интернет и в последна сметка наподобява са довели до уволнението на Хъдсън.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР