Доринда Медли буквално написа книгата за това да го направим

...
Доринда Медли буквално написа книгата за това да го направим
Коментари Харесай

Доринда Медли за нещата, които трябва да имате у дома и коя звезда от „RHONY“ направи най-голямата бъркотия в Blue Stone Manor

Доринда Медли безусловно написа книгата за това да го създадем прекрасен.

И до момента в който фамозното й имение Blue Stone Manor е било дом на доста комплицирани моменти „ RHONY “ (както безусловно, по този начин и преносно), тя постоянно има проект по какъв начин да направи нещата искрящи.

„ Когато поддържате къща като Blue Stone Manor чиста, би трябвало да сте в крайник с нея “, споделя възпитаничката на Bravo пред Page Six Style за дворцовия парцел, до момента в който разисква скорошното си партньорство с Clorox.

И въпреки да е виждала доста съученици да приказват за пуйка по време на визити, обвързвана с месо неразбория от друг тип се откроява като „ най-трудна за разчистване “: когато Рамона Сингър „ взе цяла купа пуешко сос и го изля “ върху нейните столове в трапезарията, причинявайки това, което тя разказва като „ призрачен сън “ за разчистване.

Когато го попитат кои сътрудници от актьорския състав са били най-чисти като цяло при пътувания с актьорски състав, Медли дава атрибут на две „ домакини “ от OG New York.

„ Най-спретната и поред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР