Дори за някои хора материалното да е нещо второстепенно, все

...
Дори за някои хора материалното да е нещо второстепенно, все
Коментари Харесай

2022: кои зодии ще се къпят в богатство и кои ще затягат колана?

Дори за някои хора материалното да е нещо второстепенно, въпреки всичко и те са наясно, че няма по какъв начин да минат напълно без пари. Разбира се, здраве не може да се купи, само че пък и медикаментите не ги дават гратис в аптеката.

Понякога е потребно да се надникне малко напред и да се разбере какво готви „ звездното счетоводство “. Финансовият хороскоп на съветския астролог Ирина Любимова може да помогне в това.

В новата година на Черния воден Тигър доста от зодиакалните знаци ще бъдат дейни. Ще им бъде мъчно да съблюдават баланс сред харченето и отлагането на повече средства за черни дни.

През 2022 година се чакат няколко значими дати за финансовата сфера. Максимално неподходящи ще бъдат 16 януари и 1 октомври, т.е. в тези дни е най-добре да не се организират финансови интервенции. Затова пък 18 май и 27 септември се обрисуват сполучливи в паричен проект.

Ето и рекомендациите на астролога за обособените зодиакални знаци.

Овен

При вас скоро ще се появи огромна фантазия за покупката на нещо огромно, в случай че тя към този момент не се е появила. Разбира се, за това ще ви е нужна по-сериозна сума. Затова през 2022 си коства да се замислите за другите оферти, които ще имате, даже на пръв взор да не наподобяват доста положителни. Също по този начин добре можеш да припечелите от свободни и креативен занимания. Главното е да не харчите извоюваното за каквото ви попадне и да не давате заеми, на които не им се вижда краят.

Телец

Телците през 2022 ще схванат, че е належащо да трансформират старите си възгледи за живота. Тяхната великодушна природа от време на време ги кара да харчат всичко на мига. Добре е да не помнят правилото „ има пари – разходвам, няма – значи скоро ще се появят и отново ще разходвам “. Сега най-разумно е да опитат да си основат финансов запас, с който постоянно да имат пари за черни дни.

Близнаци

Финансовото положение на Близнаците през новата година ще зависи директно от тяхното старание и неизменност. Ако работите крепко, то още при започване на годината можете да разчитате на приятни финансови приходи. Но за Близнаците е значимо да не се поддават на разнообразни изкушения и да не пръскат всичко за удоволствия.

Рак

Във финансов проект Раците са много деликатни. Но през 2022 си коства да проявят още по-силно тази си линия. При тях ще се появи опцията в пъти да усилят своя капитал, само че в случай че желаят това да стане факт, то ще е добре доста съществено да помислят, преди да се впуснат в някоя случка, и постоянно да си заделят запас.

Лъв

За да стане 2022 година благополучна за Лъвовете, те би трябвало да разширят своето мислене. Да не помнят за своите предходни парични настройки и да се отворят за нещо ново. Важно е също така да не затъват в задължения. Ако се решат на промени, то през новата година могат да придобият нещо мечтано и огромно, като да вземем за пример кола или жилище.

Дева

Не че не си го знаете, само че и през 2022 година следва да бъдете оптимално рационални. Не бива да се хвърляте в съмнителни планове. Да, може да ви провърви, само че рискът е 50:50. Опасно време за финансите ви е средата на лятото. Бъдете деликатни и четете всички шрифтове в документите, които подписвате. Иначе спестяванията ви може да се окажат под опасност.

Везни

На вас ви е належащо да постигнете стаабилност с всички сили. Новата 2022 година не е време за смели случки. Внимавайте с мислите за овакантяване на работа и в правенето на огромни инвестиции. От друга страна, не се тормозете да намекнете на началството за покачване. Е, в случай че откаже, не вдигайте безпомощно плещи. Помислете по какъв начин можете да повишите прихода си на настоящето работно място.

Скорпион

Скорпионите ще горят. Тази година ще бъде сполучлива за тях във връзка с самореализация. Това, несъмнено, също може да донесе добър приход. Правенето на пари обаче е едно, а рационалното им харчене е напълно друго. Струва си да помислите за някакъв тип бизнес, който ще помогне на планетата. Нещо с представката „ еко “, да вземем за пример.

Стрелец

Пролетта на 2022 година ще е пик на делова интензивност за Стрелците. Не разпилявайте своя капацитет. Огромното предпочитание да работите би трябвало да бъде ориентирано във вярната посока. Не се опасявайте от сложни задания през новата година. Те ще ви оказват помощ да повишите квалификацията, а дружно с това – и прихода си.

Козирог

През март и април 2022 година Козирозите може да чакат да им се усмихне финансовия шанс. Помнете обаче, че би трябвало да споделяте и св Вселената. Не бъдете скъперници и посветете част от приходите си на щедрост. И не се спирайте върху постигнатото. Ако сте спечелили положителни пари напролет, не значи, че в този момент да почивате на лаври. Струва си да помислите по какъв начин да увеличите своя капитал.
 Как да съхраняваме вярно парите си, с цел да се множат Как да съхраняваме вярно парите си, с цел да се множат
Съществуват разнообразни поверия, свързани с парите. Някои хора имат вяра в тях и изпълнявайки им, те има шанс и пари в живота си. Дали това...

Водолей

Струва си през новата година Водолеите да помнят три правила: да не влизат в задължения, да вършат единствено премислени покупки и трезво да правят оценка своите сили. Ако се „ въоръжите “ с тези препоръки, то финансово годината може да бъде отлична. Само мързелът може да ви попречи да постигнете мечтаното.

Риби

Още при започване на 2022 Рибите може да дочакат финансов подем. Но не бързайте да се радвате, по-късно Марс и Плутон може да нарушат салдото върху вашата карта. Възможно е да ви се наложи да търсите нови източници на приходи. Може да има някои непредвидени обстановки във финансов проект през идващата година. Ако не се поддадете на суматоха, ще излезете като спечелили. И още – забравете за хазартни игри през 2022 година. Така можете да съумеете освен да не загубите, само че и да умножите това, които имате.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР