Дори Тити Папазов не може да говори понякога. Самият той

...
Дори Тити Папазов не може да говори понякога. Самият той
Коментари Харесай

Тити през сълзи: По-смислено нещо в българския спорт не е правено

Дори Тити Папазов не може да приказва от време на време. Самият той се изрази по този начин при представянето на новия баскетболен план Левски Лукойл.

Папазов мъчно сдържа сълзите си при първите си думи на срещата с медиите.

"Искам да кажа на всички хора, че когато вярваш и в действителност искаш нещо, то се случва. Благодаря на всички, които помогнаха Левски да стигне досега, в който най-голямата компания в България да е спонсор на тима ", показа Тити Папазов.

"Левски да е това, което е сега. Левски е най-голямото нещо в България, тъй като е най- обичаният клуб, няма нищо по-нормално най-голямата компания да е при нас. Може да е пристрастно, само че е по този начин. Благодаря на всички компании, които ми помагаха до този миг ", добави Тити.

"Всеки има своята фантазия, всички знаем приказката за златната рибка. Мечтал съм си да се срещна с Путин, да ме поканят в американското посолство, само че не съм си представял чак такова нещо ", сподели още треньорът на Левски Лукойл.

"Повярвайте, нещо по-смислено в българския спорт не е правено. Благодаря на господин Златев и на господин Стойков за доверието. Този план може без всеки един от нас ", добави Тити Папазов.

"Това не е обединение и не желая да се вършат асоциации с историята отпреди няколко години, където беше намесена цялата страна, с цел да се избавя нещо. Аз съм за българския спорт и страната да оказва помощ. В случая планът е безпределно чист. Не сме навредили на никого и по никакъв метод. Даже в противен случай - фундаментът би трябвало да бъде върху българите, в което бяхме единомислещи ", разяснява още наставникът на "сините ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР