Дори тези, които не вярват в пророците, се вслушват в

...
Дори тези, които не вярват в пророците, се вслушват в
Коментари Харесай

`Опасността ще дойде от Слънцето`: Разкриха най-страшното предсказание на Ванга за 2023 г.

Дори тези, които не имат вяра в пророците, се вслушват в думите на великата българска ясновидка. И има за какво. Повечето от нейните предсказания след това в действителност се сбъдват.

Едно от пророчествата на петричката гадателка, отнасящо се до наши дни, звучи изключително плашещо. В него тя приказва за ужасна болест, която може да порази човечеството. 



" Болестта ще докара до смяна в лицето на човек, до " изтриване " на чертите на лицето. В същото време може да изпъкнат очите, които постоянно ще се зачервяват заради кръвоизливи. Всичко това ще направи външния тип на болния да наподобява като облик на фантом. Хората ще падат мъртви по улиците ", разказва заболяването приживе ясновидката.

Според Ванга, с изключение на от незнайната болест, човечеството ще бъде споходено и от нещо още по-ужасно. В гаданията си пророчицата отбелязва, че главната заплаха тази година ще пристигна от Слънцето.



" Пламък ще пристигна от Слънцето. Ще има огромен гърмеж. Това ще замрази Земята за няколко години ", споделя ясновидката.

Тълкувателите считат, че Ванга е имала поради, че през 2023 година нашата планета ще бъде ударена от доста мощна слънчева стихия, каквато не е виждана от милиони години. И това ще се отрази на живота ни по най-непредвидимия метод – ще зародят проблеми с връзките, електричеството, навигацията. Всичко това ще провокира блъсканица и в действителност ще " замрази " живота на планетата.

Между другото прочут също приказва за световно спиране на електрозахранването. Той обаче твърди, че това няма да се случи през 2023 година, а малко по-късно.

Но и индивидът от бъдещето, и Ванга са единомислещи, че следствията от сходна злополука ще бъдат пагубни.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР