Дори студентите имат 2 поправителни изпита и една ликвидация. Вече

...
Дори студентите имат 2 поправителни изпита и една ликвидация. Вече
Коментари Харесай

Земеделски производител: Необходима е партия от реални земеделци, а не хора в костюми

" Дори студентите имат 2 поправителни изпита и една разпродажба. Вече 5-и избор надали има какво да чакаме от този " политически хайлайф ", с който разполагаме. Поне аз не виждам в близко бъдеще да има някаква смяна ".

Това съобщи за БНР Борислав Петков, който е аграрни производител. В обществените мрежи Петков прикани земеделските производители да създадат политическа групировка:

" Призивът не е от през вчерашния ден или оня ден. Това е вследствие на всичко, което се случва, изключително в бранш " Земеделие " – това безгрижие и тази безнаказаност, която царува там. Това ме предизвика. Разговорите, които водим между тях, ме навежда на тази мисъл, че това е единственият път, по който в действителност може земеделското съсловие да има посланичество в Народното събрание в България. "

Според Борислав Петков е извънредно значимо участниците в политическата групировка да са действителни аграрни производители, а не хора, облечени в костюми:

" Зад нас стоят бизнеси, работа. Това би трябвало да бъде загърбено и да се отдадеш напълно на сходно нещо. Не е елементарно да бъде направено. Мисля, че сме длъжни, с цел да бъдат решени избрани проблеми, да се отиде в тази посока. Това е пътят и посоката, за жалост. Друг метод нямаме, с цел да влияем на властта. Бавно, последователно и редовно работейки в тази посока, ще реализираме резултата, за който сме тръгнали. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР