Дори съборът на БСП под връх Бузлуджа за годишнината от

...
Дори съборът на БСП под връх Бузлуджа за годишнината от
Коментари Харесай

Провал за БСП! Масов отлив на социалисти на Бузлуджа

Дори съборът на Българска социалистическа партия под връх Бузлуджа за годишнината от основаването на БСДП на Димитър Благоев-Дядото, съумя да скара социалистите, оповестиха очевидци.
Вчерашната информация от "Позитано " 20, че близо 74 000 леви са се качили на Историческата поляна, с цел да слушат речите на шефката на партията Корнелия Нинова ядоса опозицията, част от която също бе там.
Още по обяд, когато под Чинията към този момент се виеха хора и познатите естрадни шлагери, обичани на по-възрастното потомство бесепари, наши източници преброиха едвам сред 6 и 9 хиляди души, надалеч от цифрата, обещано от управлението.
Автобусите са били 2 пъти по-малко като брой, спрямо предходни години, а на всичкото от горната страна са се качили на паркингите под върха полупразни, разкриха още нашите информатори.
По оценки до момента на събора под върха постоянно са се събирали не по-малко от 40-60 хиляди социалисти, в това число симпатизанти на съдружните сътрудници на Българска социалистическа партия. Сега, даже преброяването да не е било напълно правилно, в един и същи миг горе не е имало повече от 10 хиляди, освен това пръснати в покрайнината, а не строени безусловно пред сцената, с цел да слушат политически изявления.
Бърза сметка демонстрира, че в случай че под Чинията са съумели да участват 74 000 души, би трябвало да си извозили 1480 рейса с по 50 души и няколко десетки автомобила. Снимките демонстрират, че това няма по какъв начин да се е случило.
Според част от опозицията вчерашният неуспех, по думите й, на събора сочи директно нежеланието на огромна част от левицата да се отъждествява с политиката, водена от "Позитано " 20. А други са се отказали да се включат в него поради променената от Корнелия Нинова дата за провеждането му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР