Дори професионална мрежа като LinkedIn разпознава силата на ежедневните игри

...
Дори професионална мрежа като LinkedIn разпознава силата на ежедневните игри
Коментари Харесай

LinkedIn с изненадващ ход: обмисля да добави игри към своята платформа


Дори професионална мрежа като LinkedIn разпознава силата на ежедневните игри за повишение на ангажираността на потребителите (снимка: CC0 Public Domain)

Може да добавите тази вест към листата със заглавия, които не сте очаквали да прочетете. LinkedIn приготвя изненадващо допълнение към своята обществена платформа – игри.

Професионалната мрежа, известна най-много с това, че оказва помощ за основаване на кариерни връзки и споделя препоръки, има намерение да добави пъзели към своята платформа в устрема си да увеличи ангажираността на потребителите, твърди IT Home, базирайки се на обява в X на Nima Omji, съпроводена с екранни фотоси от игрите.

Това е малко необичайно и ненадейно за анализаторите и професионалните консуматори. Дали прибавянето на игри към LinkedIn ще бъде сполучлив ход, единствено времето ще покаже.
още по темата
Вдъхновена от „ вирусния ” триумф на Wordle и други главоблъсканици в мрежата, LinkedIn създава свои лични пъзел игри, озаглавени „ Queens ”, „ Inference ” и „ Crossclimb ”. Тези ежедневни игри имат за цел да „ отключат малко развлечение, да задълбочат взаимоотношенията и да провокират диалози ” измежду потребителите, съгласно представител на LinkedIn.

Въпреки че към момента няма публична дата на пускане на игрите, концепцията включва консолидиране на тези пъзели в преживяването на LinkedIn. Една забавна опция, която се изследва, е да се провеждат резултатите на играчите по работно място, евентуално създавайки неангажираща конкуренция сред фирмите.

Този ход може да наподобява непредвиден, само че може да има по-дълбок прицел. Платформите, които до момента не са свързани с игри, от ден на ден разпознават силата на ежедневните игри за повишение на ангажираността на потребителите.

Потенциалното нахлуване на LinkedIn в игрите демонстрира по какъв начин фирмите вършат всичко допустимо да подобрят потребителското преживяване и да задържат хората ангажирани. Предишни опити включваха функционалности за онлайн образование, вести и видео принадлежности за привличане на създатели и авторитетни лица.

Ще работи ли този нов метод към ангажираността? Ще бъдат ли шлагер пъзел игрите на LinkedIn? Само времето ще покаже.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР