Дори при 195 км/ч при своевременна реакция Димитър Любенов е

...
Дори при 195 км/ч при своевременна реакция Димитър Любенов е
Коментари Харесай

И при 195 км/ч с бърза реакция Любенов е можел да не удари французите

Дори при 195 км/ч при своевременна реакция Димитър Любенов е можел да избегне, при която аргументи гибелта на французин. Това изясни 11-и състав на Софийския апелативен съд, който преглежда мярката за.

Той е упрекнат, че на със своето " Порше Панамера " блъснал откъм гърба " Форд Фокус " и е умъртвил, който бил на задната седалка на дребната кола. Инцидентът стана предходната неделя на столичното околовръстно.

Адвокатката му Ива Борисова уточни, че би трябвало да се изследва дали длъжностни лица са съдействали за. И изясни, че Любенов е имал водач от " Дринк едн драйв ", който го возел. Полицаи обаче спрели поршето му, познал Димитър и изгонили водача му с думите " Това е нашият клиент, ние ще си го поемем ", твърди адвокатката.

" Ние сме отстранили служителите на реда, които имат присъединяване, каквото не би трябвало да имат, в тази ситуация с Любенов. В края на деня ще разбираем в детайли ", по този начин министърът на вътрешните работи разяснява случая, без да навлиза в детайлности.

уточни, че на този стадий по делото няма такива доказателства. От новосъбрани материали и обясненията на Любенов обаче ставало ясно за друга негова непозволена демонстрация. Той фактически бил спрян от служители на реда преди злополуката. Тогава дал рушвет от 200 лв., с цел да не му пишат санкция, обяснил той. И показал, че те си ги поискали. 

Съдът изясни, че Любенов може да извърши ново закононарушение. Посочи, че единствено за последните 2 години той има 15 санкции за скорост. " Това приказва за редовно нарушение на. Дори в поредни дни е бил глобен ", обясниха магистратите. От изброените от тях дати се разбра, че последният фиш на мъжа е от 16 септември - 9 дни преди злополуката. Затова магистратите го оставиха в ареста. Решението е дефинитивно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР