Дори през отпускарския август в най-новия търговски център в града

...
Дори през отпускарския август в най-новия търговски център в града
Коментари Харесай

Какви забавления ни очакват в PLOVDIV PLAZA мол през август?

Дори през отпускарския август в най-новия търговски център в града PLOVDIV PLAZA ни чакат хладина и доста приятни изненади.

Всеки работен ден до 16 август посетителите на мола, създали покупка за над 30 лева, имат право да завъртят Колелото на шанса и да получат подарък раница, несесер, ароматна свещ, автентичен буркан за коктейли, туристическа бутилка за вода, слушалки за мобилни устройства, възглавница за пътешестване. Побързайте, количеството на подаръците е лимитирано!

Не стопират и безплатните неделни занимания за деца в PLOVDIV PLAZA, които са с начален час 11.30 часа. Пригответе се за доста страсти и усмивки още в първата неделя на месеца, когато цапането с брашно е позволено. В разгара на жътвата и малко преди празника на Голяма Богородица малчуганите ще месят свои лични обредни питки и хлебчета с мая и ще научат забавни неща за традициите дружно с Хлебна къща – Пловдив.

На 11 и 25 август децата ще се пренесат в екзотичните светове на японските и испанските приказки дружно с артиста Илия Виделинов, ще измислят свои герои и завършения и разиграват етюди. А на 18 август малчуганите ще може да развихрят въображението и да рисуват причудливи форми и животни с балони. А след това всеки ще отнесе със себе си творбите си.

От мола са помислили и за заниманията на постоянно непорастващите деца. По традиция всяка втора и четвърта сряда на месеца (7 и 21 август) от 18.00 часа на равнище 2 до зоната за хранене клуб Айляшка задруга чака всеки запалянко, който желае да научи нови настолни игри, или просто да поиграе с другари.

Любителите на качествени артикули от дребни производители и ферми ще намерят забавни оферти по време на Фермерския пазар всяка неделя от 10 до 17 часа. На равнище 1 в Източния атриум своите артикули ще показват Фермерска мандра с. Стоево, фермерска лютеница „ Орион “, пчелна плантация Iter-Co и други.

През целия месец на равнище 2 може да бъде прегледана и представителната галерия на Национален план „ Аз съм Българка! ”. Изложбата демонстрира една друга България – забелязана през очите на група млади българи, които обичат родината си и се стараят да запазят и покажат българската традиция на бъдните генерации.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР