Дори по паркингите на големите вериги магазини из София паркоместата

...
Дори по паркингите на големите вериги магазини из София паркоместата
Коментари Харесай

Паркираха странно лъскава кола, столичани оправдаха водача СНИМКА

Дори по паркингите на огромните вериги магазини из София паркоместата постоянно не стигат. Особено в часовете, когато столичани бързат да свършат битовите си задания след работа.

По тази причина постоянно водачи, които не паркират компактно в очертанията, си навличат гнева на своите съграждани.

А постоянно обстановката добива и обществено измерение - негодуващи жители качват изявления в обществените мрежи, които се радват и на забележителен интерес. Подобна е и идната преживелица, в която обаче доста жители откриха опрощение на снимания водач.

Лъскав автомобил бил паркиран посредата на две места на паркинга на огромен столичен автомобил. Това възмутило гражданка, която останала учуден от проявата. Тя бързо-бързо споделя гледката в една от огромните групи на столицата във Фейсбук, където мненията са разнопосочни.

Доста хора реагират с схващане на постъпката. За други проявата няма опрощение, като те са на мнение, че сходно държание основава ненужни проблеми.

" Разбирам го изцяло. Като се набутат в теб и отворят със размах, огъвайки вратата заедно с кита. Ганя не е теоретичен да пази, а и завижда и преднамерено прави бели ", пази паркирането Никола Н.

" Не знам кое е по-изумително - простотията на паркиращия или броя на одобряващите го ", счита Тони Н.

" Да не я драскат ", сбито установи Здравко Л.

" На множеството паркинги местата за паркиране са направени тесни  и не можеш обикновено да отвориш вратата си, тъй че го разбирам индивида ", добавя различен столичанин.

" Голям % от хората не им пука, че си отварят вратите в другите. "

Други жители насочват тематиката на диалог към друга пътна действителност. Често новите коли са огромни за съществуващите паркоместа. Това сподели и нова статискика, публикувана преди дни.

Над половината нови коли, продавани в Европа сега, са по-големи от общоприетите места за паркиране, демонстрира изследване на неправителствената организация Transport and Environment. Заради SUV-манията и все по-богатото съоръжение на новите модели, те порастват приблизително с по 0.5 сантиметра на широчина всяка година. През 2023 междинната им широчина е била 180.3 см, като стандартът за паркомясто е 180 см.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР