Дори първата дама на САЩ Мелания Тръмп не успяла да

...
Дори първата дама на САЩ Мелания Тръмп не успяла да
Коментари Харесай

Дори Мелания не успяла да откъсне Доналд Тръмп от срещата му с Путин

Дори първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп не съумяла да попречи срещата сред президентите на Съединени американски щати и Русия в Хамбург да продължи надалеч по-дълго от плануваното, съобщи Ройтерс.

Държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън описа, че на няколко пъти се опитал да подсети на президента Доналд Тръмп за напредващото време до момента в който вървяла срещата с съветския президент Владимир Путин.

Историческа среща сред Тръмп и Путин (СНИМКИ/ВИДЕО)

" Една от аргументите да продължи толкоз дълго е, че откакто се срещнаха и много бързо се опознаха, имаше толкоз доста неща, които да се обсъдят. Имаше такова равнище на ангажираност и продан на отзиви, че никой от двамата не искаше да стопира ", сподели Тилърсън на публицисти.

Срещата сред Тръмп и Путин в границите на срещата на върха на Г-20 продължи 2 часа и 15 минути, надалеч повече от плануваните 35 минути.

Първо здрависване сред Путин и Тръмп (ВИДЕО/СНИМКИ)

" Трябваше на няколко пъти да подсещам на президента (за миналото време). Хора надникваха в стаята. По едно време дори изпратиха първата дама в опит да ни изкарат оттова. Обаче не се получи. След като тя пристигна да ни види, продължихме още един час. Така че тя явно не съумя ", добави Тилърсън. По тематиката Близо 200 служители на реда са ранени при митингите в Хамбург (СНИМКИ) Меркел: Г-20 е на едно мнение по битката с тероризма Какво разискаха Меркел и Тръмп преди срещата на върха на Г-20? (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР