Дори обикновен човек може да разчете скритите символи върху дланта

...
Дори обикновен човек може да разчете скритите символи върху дланта
Коментари Харесай

Дланите говорят: ето колко брака и деца те чакат

Дори елементарен човек може да разчете скритите знаци върху дланта си.

За да започнете този опит, би трябвало да поставите дясната или лявата река пред вас (в взаимозависимост от това дали сте десничар или левичар). Брачната линия е вляво под дребния пръст.

Една линия значи дълготрайна връзка и мощна връзка с избраника ви. Няколко неизразителни черти приказват за къса, несериозна връзка. Една ясна дълбока линия приказва за мощна връзка, която може да прерасне в легален брак.

Що се отнася до децата, линиите, които дефинират какъв брой деца ще имате, са перпендикулярни на линията на връзката (вижте снимката).

И по този начин, броят на дребните чертички демонстрира какъв брой деца ще имате. Обърнете внимание и на дължината на линиите: късата значи раждането на момиче, а дългата – раждането на момче.

Малкото разстояние сред линиите демонстрира дребна разлика във възрастта на децата, а огромното разстояние демонстрира по-голяма разлика. Чертите, които са ситуирани по-близо до ръба на дланта, демонстрират ранно раждане на деца и назад.

Ако линиите на ръката на дамата образуват буквата V, това демонстрира, че може да се родят близнаци.

Този тест би трябвало да се организира няколко пъти в живота ви, защото с хода на събитията и събитията линиите на брака и децата се трансформират.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР