Дори най-успешните връзки могат да се провалят, ако в тях

...
Дори най-успешните връзки могат да се провалят, ако в тях
Коментари Харесай

10 признака, че една двойка има проблеми с любовната комуникация

Дори най-успешните връзки могат да се провалят, в случай че в тях няма пълноценна връзка. Общуването сред сътрудниците в двойката е значително за стабилността и доизграждането на връзката. Нездравословните привички в връзката могат да разрушат и най-хубавите любовни връзки. А за това си има признаци. Кои са признаците, че имате проблеми в връзката във връзката ви?

1. Единият от вас постоянно би трябвало да печели.
Ако при всеки спор единият от вас упорства постоянно да е прав и не отстъпва, не приема причините и гледните точки на другия, това несъмнено се трансформира в проблем. С всеки идващ спор този неприятен табиет в връзката, който е обвързван с непреодолимото его, унищожава постепенно и методично връзките.

2. Обвинявате се и се обиждате.
Едни от най-лошите признаци на влошена връзка е вербалната експанзия. Ако нямате различен метод да се справите с проблемите си, употребявайки естествената връзка, вие стартирате да се нападате с обиди и насмешки. Още по-лошо е, в случай че го вършиме пред други хора.

3. Критики от вреден вид.
Градивната рецензия е нужна за естествените и здрави връзки в една връзка. Когато рецензията минава тези граници, връзката страда съществено, а това е симптом на неприятна връзка.

4. Няма зрителен контакт, езикът на тялото подсказва отдалечаване.
Признаците на влошена връзка във връзката не включват единствено вербалното другарство, само че и това на физическо равнище. Ако езикът на тялото ви подсказва, че всеки от вас двамата е затворен в личния си свят, а наред с това и зрителният контакт посред ви куца, това приказва неприятно за връзката във връзката.

5. Мултитаскинг.
Замислете се дали вършиме нещо друго, до момента в който говорите. Ако това е по този начин, несъмнено имате проблем с връзката във връзката. За да бъде общуването пълноценно, не би трябвало да се занимавате със странични неща, до момента в който говорите.

6. Гняв, пасивна експанзия .
Когато гневът вземе превес в метода на другарство, това не приказва добре за стила ви на връзка. Той е излязъл от рамките на здравословното и пречи на връзките ви. Пасивната експанзия е не по-малко пагубна за връзката.

7. Прекъсването на другия е честа процедура.
Още един изразителен симптом на неприятна връзка във връзката е спирането на другия, до момента в който приказва. Това важи освен за моментите, в които се карате или спорите, а даже когато говорите с другари. Ако половинката ви приказва и вие го прекъснете по средата, с цел да довършите историята от вашата позиция, това е симптом на неприятна връзка, която се отнася за всички равнища във връзката ви.

8. Несъгласието се трансформира в спор.
Няма по какъв начин двама души в една връзка да са изцяло съгласни за всичко. Ето за какво пораждат и разногласията и това е изцяло обикновено. Ако обаче всякога несъгласията прерастват в спорове, това подсказва за нездрава връзка.

9. Технологиите заместват времето, прекарано лице в лице.
Признак на неприятна връзка във връзката е, в случай че за вас е обикновено да сте заболи нос в телефона или преносимия компютър си, вместо да си говорите и да поддържате връзка онлайн. Ако сте привикнали да си говорите най-вече през обществените мрежи, до момента в който не сте дружно, а у дома нямате какво да си кажете, това е неприятен знак. И още по-зле е в случай че до момента в който сте дружно си пишете с другари или си преглеждате профилите в обществените мрежи.

10. Нерешените проблеми изскачат при всеки идващ спор.
Ако връзката е добра и пълноценна, решаването на проблемите ще е по-лесно. Ако говорите намерено за тях, намирането на консенсус и затварянето на тематиката ще се случва по първокласен метод. Ако връзката ви куца, решаването на проблемите естествено се затруднява. Замитането им под килима при всеки идващ спор допуска изскачането на нерешените проблеми и връщането на тематиката за тях с нова мощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР