Дори най-богатите и успели хора някога са били просто младежи

...
Дори най-богатите и успели хора някога са били просто младежи
Коментари Харесай

Какво биха казали 9 от най-успелите хора в света на по-младото си Аз

Дори най-богатите и съумели хора в миналото са били просто младежи с огромни фантазии. Но дали биха трансформирали нещо в живота си, в случай че можеха?

От Business Insider са разгледали разнообразни изявленията на някои от най-известните персони от софтуерната промишленост, в които те са споделили какъв съвет биха дали на себе си като младежи. Ето и отговорите им:

Бил Гейтс, създател на Microsoft: " Интелигентността няма единствено едно измерение и не е чак толкоз значима. Опознай света на процедура. "

Шерил Сандберг, действен шеф на Фейсбук: " Открий работа, която обичаш. Вярвай, че можеш да постигнеш всичко. Но където и да отиваш, пътят няма да е единствено прав. "

Джак Дорси, основател на Twitter: " Здравословният метод на живот ще те направи по-креативен и ще те накара да мислиш по-комбинативно. "

Марк Зукърбърг, създател на Фейсбук: " Ще правиш неточности. Хората прекалено много се концентрират върху това да не бъркат и да не съжаляват за нещо, само че не би трябвало да се стремиш да си съвършен във всичко. "

Тим Кук, изпълнителен шеф на Apple: " Радостта е в пътуването. "

Тони Сиех, изпълнителен шеф на Zappos: " Бъди напълно правилен на себе си и в бизнеса, и в живота. Така с времето верните хора ще те открият. "

Ричард Брансън, основател на Virgin Group: " Никога не възприемай различността си като минус. Това е в действителност най-голямото ти преимущество. "

Катрин Миншу, създател на The Muse: " Думата " не " нормално е единствено началото. "

Тим Уестъргрен, съосновател на Pandora: " Отделяй време за концепциите си. Спирай, обмисляй ги съществено. И в случай че вярваш в тях, бъди смел в преследването им. "

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР