Дори на Коледа Валерия Георгиева мисли само за животните си,

...
Дори на Коледа Валерия Георгиева мисли само за животните си,
Коментари Харесай

Дори на Коледа: Валерия Георгиева забрави Евгени!

Дори на Коледа Валерия Георгиева мисли единствено за животните си, видя kliuki.ws. Отдавна стана ясно, че т.нар избраница на Евгени Генчев не просто обича животните, а е вманиачена по тях.

Дори на сегашните светли празници, когато хората споделят фотоси към трапезата със своите фамилии, Валерия отново сподели, че избира компанията на животните пред тази на годеника и роднините си.

А подаръкът, който Георгиева желае, е да вижда обичаните си създания (т.е животните) щастливи. Припомняме, че преди известно време годеницата на Генчев сама показа, че избира компанията на животните пред тази на хората, а през днешния ден тя още веднъж удостовери това.

Валерия признава, че единственото нещо, което би я зарадвало е хората да поддържат идеята й и още веднъж проси пари за животните си. „ Подаръците са нещо прелестно, само че няма по-голям подарък за мен, от това да виждам обичаните ми създания щастливи.

Най-големият подарък сега би бил Рошко да проходи и както на всеки празник, приканвам всички, които желаят да ме зарадват по някакъв метод, да поддържат идеята ми.

Да поддържат Рошко в тази сложна борба! Вярвам, че стават чудеса, изключително на Коледа и имам вяра, че това космато щуро творение скоро ще тича! Който има предпочитание да се включи и да го поддържа, може да го направи по следните способи ”, написа Георгиева, още веднъж просейки пари.

 в

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР