Дори Мадона не успя да засенчи наследницата на Мултигруп Дарина

...
Дори Мадона не успя да засенчи наследницата на Мултигруп Дарина
Коментари Харесай

Дарина Павлова преследва Мадона

Дори Мадона не съумя да засенчи наследницата на „ Мултигруп ” Дарина Павлова. Най-богата жена в България се появи на премиите „ Билборд ” в компанията на своя другар и пиар Сандро Рубини, като театралничи единствено на сантиметри от певицата, научи HotArena .

Бляскавият тоалет на Дарина заслепи фотографите и беше една от най-големите атракции по време на церемонията на връчването на премиите. Павлова и Рубини бяха на първия ред в залата в Лас Вегас, тъкмо пред сцената.

Профилите и на двамата в обществените мрежи бяха залети от клипчета, на които екзалтираната двойка купонясва под музиката на Мадона, написа „ България през днешния ден ”.

Певицата в действителност спретна неповторимо шоу и даже пя с рапъра Малума по време на осъществяването на шлагера си „ Меделин ”. Тя мина единствено на сантиметри от компанията на българката, която се забавляваше необикновено.

Сандро и Дарина се отдадоха на диви викове и танци по време на празненството, а Павлова несъмнено привличаше вниманието. Тя стъпи на аления килим с шармантна сребриста рокля с триизмерни рози.

Вдовицата на Илия Павлов не се свени да показва обилното си тяло и макар че към този момент е на 55, не се бои да се разголва.

С което се трансформира в безспорна сензация на аления килим.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР