Дори лошият мир е по-добър и от най-добрата война! Поне

...
Дори лошият мир е по-добър и от най-добрата война! Поне
Коментари Харесай

Кремъл с неочаквана новина за Украйна: Президентът е готов да прекрати войната, но при едно условие! (Кое е то?)


Дори неприятният мир е по-добър и от най-хубавата война! Поне с такива лозунги излизаха до неотдавна европейските и американските дипломати пред обществото. Сега обаче целият западен свят е наежен против президента на Русия Владимир Путин, който преди дни разгласи, че е подготвен да приключи военните дейности против Киев. Но при едно много тежко изискване. Исканията на държавния водач са окупираните от съветските войски територии да останат под ръководството на Русия. И макар че завладяването на Донецк и Луганск да не се реализираха, контролът над Крим и завземане на части от  Украйна е задоволително положително съображение, с цел да показа пред нацията своите дейности като победа.

" Путин знае, че нова готовност ще се отрази отрицателно на популацията. Засега той има опция да употребява демографията в своя изгода, само че стопански не му е преференциално да продължава една тежка и продължителна блокада. За него не е проблем да обезпечи хора, продоволствия и оръжие, само че до тук войната му коства над 500 000 жертви. Ако би трябвало да разгласи втора готовност това ще се отрази на рейтинга му, а той не го желае.

Украйна пък е в невъзможност, защото поддръжката на Запада понижава и с изключение на въвличането на НАТО в спора, няма различен вид да се завоюва войната против Русия. А никой не желае толкоз пълномащабен спор, защото последствията ще обиден целия свят. Байдън се отдръпна от Киев, Макрон се пробва да въвлече Европейски Съюз във войната против Москва, само че историята помни позорните провали и на Хитлер и на Наполеон против Москва. Цената, която Путин желае за този мир е необикновено тежка, само че продължаването на спора единствено би влошило обстановката... ", разясняват анализатори.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР