'Дори когато говори за футбол, когато го учи, можете да

...
'Дори когато говори за футбол, когато го учи, можете да
Коментари Харесай

Тейлър Суифт е похвалена за знанията си в НФЛ от съотборника на Травис Келс от Канзас Сити Чийфс, Патрик Махоумс - докато той разказва за приятелството си с певицата: „Сякаш тя се опитва да стане треньор!“

'Дори когато приказва за футбол, когато го учи, можете да видите по какъв начин бизнес мозъкът й го сплотява. Все едно се пробва да стане треньор. „ Защо не можете да опитате това, това и това? “ Тя задава верните въпроси. тимът „ мина от народен тим, който беше някак световен, до цялостен световен международен тим – който пристигна от фенбазата на Тейлър. “

Суифт отиде при 13 Chiefs игри през предишния сезон и се върна от четири дати на Eras Tour в Токио, с цел да види Kelce и Mahomes да завоюват Super Bowl в Лас Вегас през февруари.

Тя също завърза близко другарство с Британи Махоумс, брачната половинка на Патрик, откогато стана обществено притежание с Kelce през септември.

Тази победа във Вегас беше третата за Махоумс, който на 27 години към този момент е избран като най-хубавата вероятност да победи седемте победи на Том Брейди в Супербоул.

ОЩЕ ЗА СЛЕДВАНЕ  <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР