Дори и високите температури не могат да спрат почитателите на

...
Дори и високите температури не могат да спрат почитателите на
Коментари Харесай

Бургас отново се тресе!

Дори и високите температури не могат да спрат феновете на музиката от 90-те. За пета поредна година Бургас приюти фестивала Spice Music 2023, а с това и хиляди почитатели на диско жанра.

Голяма част от присъстващите са израснали с този жанр музика, посещавайки години наред нощни заведения и питейни заведения, само че вярата остава жива, защото на събитието имаше и доста техни наследници, насладили се на осъществяванията на N Trance, Paradisio, Fun Factory, U96, Dr Alban и Alexia, несъмнено, и с намесата на DJ Marty G, който подгряваше многохилядната аудитория сред осъществяванията на всеобщите любимци.

Над 35 градуса горещина, лек бриз, пристигнал едвам при започване на вечерта, както и стотици литри разхладителни питиета, помогнаха на почитателите да устоят до края и да се насладят на спектакъла.





Присъстваха и голям брой чужденци, пристигнали особено за Spice Music Festival, или просто летуващи у нас и решили да съчетаят потребното с приятното.







Dr Alban показва знания на български, очевидно добити от предходни пребивавания у нас, а репликата му " злополука " съумя да разсмее феновете.

Кралицата на интернационалната денс сцена от 90-те години – Alexia, сподели образно, че и на 56 години мъчно може да се откри някой, който да й се опре за фигура и мощен глас.









За край DJ Quicksilver направи невероятна дискотека под звездното небе на Бургас и вятъра, охладил пристрастеностите на вечерта.

Тази вечер феновете на диско музиката ще се насладят на Apache Indianq, Culture Beat, българската групировка " Гумени глави ", Kate Ryan, Nana, Snap! и Luzenco, преди до останат в ръцете на DJ Dian Solo.

Някъде към края на вечерта ще бъдат оповестени и първите реализатори, удостоверили присъединяване си на Spice Music 2024, а уредниците дават опция на феновете на диско музиката да си закупят промоционални билети от 88 лева през идващите 24 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР