Дори и премазаната ръка на Джаферович от Безстрашните от преднитете

...
Дори и премазаната ръка на Джаферович от Безстрашните от преднитете
Коментари Харесай

Разпадат ли се Супергероите в Игрите

Дори и " премазаната " ръка на Джаферович от Безстрашните от преднитете епизоди не е била толкоз обсъждана от почитателите на риалити формата, откакто вчерашната борба сподели, че Супергероите са на прага на разпадането си. Към момента Гого и компания имат най-вече благосклонности от феновете и то главно поради него самия. Но след безапелационния неуспех в играта с цветовете и комбинациите, бъдещето им в действителност е обречено.

Реклама
На неизбежните номинации, тима изпрати модела Илиян и високия цели 2.15 метра Цветан. Волейболистът предстоящо не одобри протичащото се съответно и провокира напрежение сред двете разделения, това на Алекса, Гого и Виктория и това на Мани, Фегин и Илиян. Във вчерашен лайф в Инстаграм Фегин призна, че по време на случилото се била обезпокоена да не бъде нападната физически от сърбина, който я привика на всеослушание, с цел да я смъмри, че е пратила на елиминациионна борба Цецо, гласувайки за него вместо за Илиян. По този метод племето щеше да излъчи един номиниран, а не двама поради равния избор в гласуването.

Източници на HotNews разкриха, че Сините се разпадат в идващите епизоди на " Игри на волята ", което най-вероятно ще се случи след борбата за избавление довечера. Цветан и Илиян ще се състезават с представителите на Непобедимите - Генчо и Мирослава. Снимка, която се появи в обществените мрежи подсказа, че алените май ще спасят кожата, което подсказва, че довечера Игрите напущат Илиян и Цецо. Ако това в действителност се окаже правилно, риалитито ще предложи ново бъдеще на останалите сини, а точно да преминат в другите тимове. Най-вероятно Гого ще се причисли към тима на Фифо - Безстрашните, от който се чака да бъде излъчен и тазгодишния победител в надпреварата.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР