Дори и най-скъпият грим не крие неувереността и комплексите и

...
Дори и най-скъпият грим не крие неувереността и комплексите и
Коментари Харесай

10 стари холивудски актриси, които отказаха да играят кукли Барби и не се срамуваха от естествената си красота

Дори и най-скъпият грим не крие неувереността и комплексите и не всеки съумява да овладее изкуството да одобри себе си с всички преимущества и дефекти.

В историята обаче има доста образци за хубавици от предишното, които, макар цялата гласност на своите специалности, един път взеха решение да се обичат под каквато и да е форма и започнаха да се показват на света без разкрасяване.

1. Одри Хепбърн

Красавицата Одри забрани на публицистите да фотошопират бръчките й. Актрисата даже не намерения за пластично лице: за нея бръчките бяха знак на възраст, опит и мъдрост.

2. София Лорен

Не доста звезди съумяват да запазят известността си до 88-годишна възраст. София Лорен се оказа изключение от това предписание, защото даже и на остарели години тя продължава да радва почитателите с новите си функции във филми и телевизионни излъчвания.

3. Лорън Бакол

Въпреки обстоятелството, че Лорън Бакол постоянно приказва за себе си като за “едър и дълъг човек ”, това не се отрази на нейната зашеметяваща кариера и персонален живот.

4. Ингрид Бергман

Когато Ингрид Бергман дойде в Холивуд, тя незабавно сложи своите условия на всички: актрисата изрично отхвърли да претърпи каквито и да било промени във външния си тип, да нанесе тежък грим, да изправи косата си и даже просто да скубе веждите си.

5. Бет Дейвис

Въпреки обстоятелството, че Бет Дейвис постоянно беше подложена на критика за външния си тип, актрисата настойчиво приемаше себе си на всяка възраст и не се срамуваше от измененията във външния тип, свързани с нейното заболяване.

И макар че Дейвис знаеше, че хубостта е високо ценена в Холивуд, актрисата в никакъв случай не придаваше на външния си тип първостепенно значение.

6. Грета Гарбо

Трудно е да се повярва, само че точно женствената Грета Гарбо стана основоположник на андрогинния жанр. Вместо да крие същността си, филмовата звезда в една от функциите взе назаем от дрешника на приятеля си освен неговите панталони, само че и ризи, пуловери и даже бански.

7. Джина Лолобриджида

Световноизвестната италианска актриса въобще нямаше да се трансформира във кино звезда и противник на Мерилин Монро в борбата за мъжките сърца. Джина искаше да стане художник, само че по стичане на събитията трябваше да стане една от най-разпознаваемите дами на 20 век.

8. Джоан Колинс

Звездата от 50-те в никакъв случай не се е гримирала повече от 20 минути. Освен това актрисата даже и през днешния ден ползва повече или по-малко пълностоен грим единствено за значими излизания, до момента в който в елементарния живот тя се лимитира, по лично самопризнание, единствено до овлажнител и обичаното си червило.

9. Шърли Маклейн

Веднъж Шърли Маклейн се реши на лифтинг, само че актрисата не хареса резултата от процедурата толкоз доста, че след това реши да си разреши да остарее естествено и повече да не се обръща към експерти.

10. Катрин Хепбърн

Някога Катрин беше считана за една от най-влиятелните актриси на своето време, и това макар обстоятелството, че тя стартира да носи панталони по време на необузданата мода на роклите.

11. Грейс Кели

Известната актриса и принцеса на Монако на ненапълно работно време постоянно е имала натурален, изискан жанр. Тя даже не искаше да носи подплатени сутиени, с цел да сведе до най-малко цялата неестественост в облика си и да не загуби своето „ Аз “ в сложното актьорско поле.

Способни ли сте да приемете и оцените външния си тип? Трябвало ли ви е да харчите пари за битка с измененията, свързани с възрастта, или сте метафизичен настроени към този въпрос?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР