Дори и най-опитният неверник може да допусне грешки, когато прикрива

...
Дори и най-опитният неверник може да допусне грешки, когато прикрива
Коментари Харесай

Няма да повярвате: Ето как Шакира хванала Пике в изневяра

Дори и най-опитният нечестивец може да допусне неточности, когато прикрива изневерите си. Е, очевидно Пике не е бил по никакъв начин изпечен в скриването на любовното си провинение към Шакира и певицата го хванала, че ѝ кръшка по в действителност абсурден метод. 

Това се случило след следващото турне на дивата. Шакира безусловно научила горчивата истина, че Пике ѝ е изневерил, когато отворила хладилника. В него тя забелязала, че персоналното ѝ бурканче от ягодово сладко е било отворено и съвсем изядено. Шакира незабавно се осъмнила, защото никой различен в къщата, с изключение на нея - нито Пике, нито децата им обича този конфитюр. Съответно и по принцип никой не протяга ръка към него. А в този момент някой съвсем е изпразнил наличието на бурканчето.

 Шакира

Все отново, Шакира познава доста добре Пике и знае, че той за нищо на света не би ял от ягодовото сладко. Затова певицата мигновено заподозряла, че друга жена е била в дома им. И се оказа изцяло права.

Към днешна дата двамата са разграничени, а Шакира към този момент има и шлагер, отдаден на края на любовта им. В текста тя непосредствено атакува футболиста, с който беше над 10 години. Той от своя страна е благополучен с новата си половинка, която е надалеч по млада от някогашната му половинка. Връзката сред него и Клара изрично е почнала преди футболистът и Шакира да се разделят. 

 Пике

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР