Дори и най-големите противници на Левски не отричат възхода на

...
Дори и най-големите противници на Левски не отричат възхода на
Коментари Харесай

Скритият идол

Дори и най-големите съперници на Левски не отхвърлят възхода на " сините " под управлението на Станимир Стоилов. Отборът натрупа победи и самочувствие, които биха могли да бъдат насочна точка за един позитивен край на сезон 2021/22.

Редица са футболистите, които покачиха качеството на своето показване, само че на един от тях като че ли не се отдава дължимото внимание. Става въпрос за Димитър Костадинов. Определено индивидът във форма за столичния гранд, който е в серия от две поредни попадения и сигурно се надява поредицата да продължи и в дербито против ЦСКА.
 Трио титуляри на Левски тренира настрана преди Вечното дерби
Трио титуляри на Левски тренира настрана преди Вечното дерби

Ще могат да играят

Още с привличането му на " Герена " написах в един от своите мнения, че атакуващият халф може да се трансформира в една от следващите трансферни находки на Стоилов. Към този миг Костадинов удостоверява изказванието ми с изявите си на футболния терен.
 Снимка 564350
Източник:

По сходство на риалитито " Сървайвър ", където участниците търсят " скрития кумир ", даващ им голямо преимущество в играта, по този начин и в Левски, след дълго блуждаене, откриха своето скрито оръжие. " Гейм-чейнджърът " нужен за осъществяването на задачите в efbet Лига и Купата на България.

Костадинов е най-полезен за " сините " с това, че има много универсални функционалности в халфовата линия. Може да бъде употребен като крило, само че като че ли съвършената позиция за него е №10. Срещу ФК ЦСКА 1948 и Септември въпросният състезател показва богата палитра от качества. Освен с към този момент познатите за него добър надзор над топката и акуратен взор върху играта, Димитър се прояви и като добър изпълнител. Стоилов също го адмирира за това, че открива чудесно свободните пространства от втора позиция и някак резонно означи голове-близнаци против упоменатите към този момент съперници.

" Синя " легенда: Това не беше моят Левски, със Стоилов към този момент има светлина в тунела

Имената на двата гранда са институции

За държанието на Костадинов отвън терена се носят всевъзможни клюки, само че най-малко на терена юношата на Черноморец дава тип на напълно съсредоточен върху кариерата си футболист. Рядко приказва пред медиите и очевидно главната му цел е доказването в Левски и одобряването измежду титулярния състав.

След раздялата с Борислав Цонев, №20 на столичани ще изпита още по-голяма отговорност в това да връзва играта на " сините ". Изглежда обаче, че има куража и нужния потенциал, с цел да го направи. Ако продължи в същия дух, няма да бъде изненада и скоро да дебютира за националния тим на България, където един път към този момент бе извикан от Ясен Петров, само че не съумя да дебютира поради травма.
 Снимка 565054
Източник:

И въпреки към този момент да се вършат какви ли не разбори преди дербито с ЦСКА, а в лагера на Левски да подчертават най-много върху Жоро Миланов, Уелтън, Марин Петков или Филип Кръстев, може би тъкмо Димитър Костадинов е " скритият кумир ", кадърен да подари " сините " с дълго чаканата победа над " аления " конкурент.
 Левски и Берое се сдобряват за Илиян Стефанов
Левски и Берое се сдобряват за Илиян Стефанов

Разбирателството трябвало да се оформи документално

Дори в неделя обаче сходно предсказване да не се случи, на " Герена " могат да са щастливи, че сполучиха с привличането на първокласен български футболист. Играч, който занапред ще придобива още по-голяма класа и ще пораства дружно с евентуалните триумфи на тима.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР