Дори и животните не могат да бъдат толкова жестоки. Това

...
Дори и животните не могат да бъдат толкова жестоки. Това
Коментари Харесай

Бащата на убитата Андреа през сълзи към Борисов: Променете закона заради детето ми

Дори и животните не могат да бъдат толкоз жестоки. Това сподели бащата на убитата Андреа в село Галиче сподели във връзка с 17-годишния юноша, който е упрекнат за тежкото закононарушение.

В предаването „ Тази неделя “ по бТВ Асен Руменов още веднъж прикани за смяна на закона по отношение на това какво би трябвало да бъде наказването за малолетни, направили такова тежко дейния.

Припомняме ви, чер съгласно закона 17-годишният юноша може да получи от 5 до 12 години отнемане от независимост за убийството.

Убиецът от Галиче - социопат, дейностите му присъщи за животните

„ За мен това е една школа и откакто излезе, още веднъж ще бъде палач “, сподели Асен Руменов.

Той се обърна към премиера Бойко Борисов, заявявайки, че „ един обезверен татко желае детето му най-малко да има покой на душата “.

„ Нека този закон да се промени и това да стане за моето дете “, прикани бащата на Андреа.

Той изиска среща с премиера, а след диалога от пресслужбата на Министерския съвет оповестиха, че в идващите дни Бойко Борисов ще се срещне с роднините на убитото момиче.

„ След този случай доста мои близки няма да се върнат повече в България. Не си заслужава да се върнат в страна, в която няма закони и ред “, сподели още Асен Руменов.

Бащата на убитата Андреа: Нямаме страна!

Той показа, че оттук насетне ще живее поради другото си дете и до дъно ще се бори за тази присъда и „ този закон, който пази убийците “.

„ Андреа за всички беше ангел. Нищо неприятно не е направила на никого. Аз поех попечителството над децата и от този момент посветих целия си живот на тях. Винаги съм ги учел да бъдат индивиди. Да бъдат положителни, възпитани и съзнателни хора “, описа Асен Руменов.

От четири години той работи в Англия. Решението да замине взел дружно с децата си, тъй като виждал, че у нас не може да им обезпечи нужното. Признава, че решението било мъчно, само че не е имал избор.

„ Избрах по-малкото зло, а то се оказа по-голямото “, споделя бащата.

Малко преди да я убият той споделя на щерка си, че в случай че пожелае, ще се върне в България. Тя обаче му споделя да остане в Англия.

„ Тя е едно прелестно дете и може да бъде образец за всички. Изключително дете. Мечтата ѝ беше да приключи, а по-късно да подхващат нещо по-сериозно с нейния другар. От четири години са дружно и държаха един на различен “, описа братовчедът на Андреа – Марио Милчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР