Дори и да сте най-красивата жена за него, това не

...
Дори и да сте най-красивата жена за него, това не
Коментари Харесай

Как мъжете избират подходящата жена за брак?

Дори и да сте най-красивата жена за него, това не е задоволително той да ви предложи брак. Ето по какъв начин мъжете избират партньорката си в живота си.
1. Те не търсят най-красивата жена, а тази, която ги прави по-добри
Просто е! Мъжът подписва брак с дамата, която го прави по-добър.
Всичко стартира, когато той забележи, че колата му към този момент е по-чиста и че стартира да обръща повече внимание на реда в стаята си. И обяснението е, че за връзката към този момент е на по-дълбоко равнище: той е захласнат от желанието да се грижи за дамата до себе си и да я направи щастлива.
Малките неща, на които мъжът в никакъв случай не е обръщал внимание, стават извънредно значими за него.
2. Те обичат дамата, която ги обича, само че не повече от себе си
 Как се трансформират дамите след брака съгласно зодията им Как се трансформират дамите след брака съгласно зодията им
Често чуваме в диалози с омъжени другари: " Преди сватбата тя не беше такава... ". Възможно ли е най-малко почти да се предскаже ка...
Това е сила. Първата и най-важна причинност е, че мъжът обича дамата, която го обича, само че не повече от себе си. Някои хора го назовават убеденост, само че в тази ситуация става въпрос за нещо друго. Увереността е това, което можете да постигнете, а любовта към себе си е това, което може да дадете на личната си персона.
3. Те обичат дамата, която се усеща почтена за обичта им
Втората причинност, която надгражда първата, е да оставим любовта да се случи. Трябва да се чувствате почтени да бъдете обичани не поради това, което вършиме, а поради това, което сте. Позволете му да ви покаже своята угриженост. За да стане човек по-добър, той се нуждае от пространство и дарба да го направи. Накратко, мъжът подписва брак, единствено в случай че е убеден, че дамата до него ще направи живота му по-добър.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР