Дори и да си от хората, които забравят сънищата си,

...
Дори и да си от хората, които забравят сънищата си,
Коментари Харесай

Сънуваш, че си бременна? Ето какво означава това

Дори и да си от хората, които не помнят сънищата си, надали една жена би могла да не помни, в случай че е сънувала, че е бременна. Със сигурност сте се събуждали в лека суматоха и сте пипали корема си, с цел да се уверите, че сънят не е действителност. Тези видове сънища нормално са толкоз същински, че постоянно ни заблуждават сполучливо, че са част от действителността.

Със сигурност си се питала какво значи този сън, в случай че ти се е случвало да сънуваш нещо сходно. Дали тялото ми не желае да ми каже нещо? Бременна ли съм в действителност? Дали тайничко ми се желае да бъда? А дали пък някоя моя позната не е бременна? Изобщо този сън има ли нещо общо с бременност и бебета?

Оказва се, че този вид сънища се случва доста постоянно на дамите и нормално може да се пояснява като предвестител на някакви промени , идването на нещо ново, ново начало, възобновена връзка, промени в кариерата или нещо вълнуващо в бъдеще.

Обикновено този сън носи позитивен заряд и предвещава нещо хубаво - дали това ще е добра вест или триумф в живота и работата. Този сън може да символизира и твоето прочувствено и духовно израстване.

Ако в съня се чувстваш щастлива и нетърпелива, то очевидно в живота ти има нещо, което очакваш и напълно скоро ще се случи смяна, която ще те зарадва.

Ако въпреки всичко искаш и мислиш за бебе, то сънят може да ти подсказва, че то в действителност е на път. Ако пък бебешките проекти са надалеч от главата ти в този миг, то сънят най-вероятно значи, че в живота ти ще настъпят позитивни и вълнуващи промени.

Прочетете още:

Сънувате, че се спъвате и падате? Ето какво значи това...

Никога не би трябвало да игнорирате тези сънища!

Как да се избавим от кошмарите?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР