Дори и да не ви се вярва, взирайки се в

...
Дори и да не ви се вярва, взирайки се в
Коментари Харесай

Лицето издава тайни за сексуалния живот

Дори и да не ви се има вяра, взирайки се в лицето на даден човек, можете да отгатнете дали той е първенец по секс, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от канадско проучване.

Авторите му от университета Ниписинг са разкрили взаимозависимост сред формата на човешкото лице и половия живот на притежателя му.

5 горещи правила за страховит секс

За задачите на изследването експертите са анализирали пропорциите сред лицевите ширина и дължина на 145 мъже и дами, които по време на проучването са имали сантиментална връзка.

Учените са открили, че представителите и на двата пола с по-кръгли и необятни лица имат по-високо либидо и вършат повече секс спрямо мъжете и дамите с по-дълги и тесни лица.

Какво кара дамите да вършат секс?

Изследователите изясняват тази взаимозависимост с съмнения в хормоналните равнища в интервали на развиване като пубертета, които могат да повлияят върху формата на лицето и половото предпочитание. 

Още секси тематики:

Какво ще стане с човечеството, в случай че изчезне половото увлечение?

Ето за какво хората практикуват орален секс от научна позиция


Три правила за необвързващ секс или отворена връзка

Колко постоянно вършим секс съгласно възрастта?

Вижте някои от най-често допусканите неточности в любовните връзки? По тематиката Изненада: Жените към този момент са по-палави в секса Ако желаете постоянен секс, избягвайте тези храни и питиета Ето за какво 15:00 часа е най-хубавото време за секс

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР