Дори и да не страдате от възпаление и болка, е

...
Дори и да не страдате от възпаление и болка, е
Коментари Харесай

Само 5 минути на ден и болката от радикулит изчезва

Дори и да не страдате от инфектиране и болежка, е потребно да вършиме това упражнение при радикулит. За малко време ще почувствате облекчение.

Седалищният нерв е най-дългият в човешкото тяло, а възпалението му предизвиква мощна болежка, която се популяризира от ребрата до коленете. Намаляването на възпалението изисква време и ежедневна приложимост на естествени средства и извършения.

Само по този метод можете да се отървете от болката и да върнете насладата от придвижването. Почивката също постоянно се предлага, само че би трябвало да бъде къса, защото бездействието утежнява признаците.

Предлагаме ви едно просто упражнение, което може доста да облекчи болката, а в случай че го вършиме постоянно заран и вечер преди лягане, изцяло ще се отървете от болката и ще предотвратите появяването й.

Седнете с изпънати крайници на пода, свийте едното коляно и постепенно го издърпайте към гърдите си, обхващайки го с ръце.

Задръжте крайници за 10 секунди и се уверете, че другият крайник е обтегнат. Повторете с другия крайник.

След това, постепенно легнете по тил и повдигнете краката си, като леко свиете коленете си, без да достигате ъгъл от 90 градуса.

Повдигнете и спуснете краката си пет пъти. Отпуснете се и се разтегнете. Без да се изправяте, свийте едното коляно и постепенно го издърпайте с ръце към гърдите си. Задръжте за 10 секунди. Повторете това с другото коляно, без да повдигате гърба си от пода. Завършете упражнението и се разтегнете.

Въпреки че това упражнение при радикулит е отлично за облекчение на болката, доста е значимо да се консултирате с вашия доктор, който да ви сложи точна диагноза.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР