Дори и да не често срещано, истинско приятелство в холивудските

...
Дори и да не често срещано, истинско приятелство в холивудските
Коментари Харесай

Какво искрено и завинаги свързва Рийз Уидърспун и Дженифър Гарнър

Дори и да не постоянно срещано, същинско другарство в холивудските среди, става известно, може да съществува. Пример за това са актрисите Дженифър Гарнър и Рийз Уидърспун, които, съгласно личните си думи, постоянно може да разчитат на взаимната си поддръжка.
 Бен Афлек и Дженифър Гарнър с поредна обща поява
Какво събра дружно Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Ето каква е повода

51-годишната Гарнър показа обществено, че 47-годишната ѝ колежка и продуцент е била до нея в един " доста сложен миг от живота ". Изказването си тя направи по време на полемика на събитието Shine Away, провело се в Лос Анджелис в събота.

" Връщам се към моментите на бременността си. Беше ми мъчно, само че тя беше постоянно до мен ", показа Гарнър, акцентирайки Уидърспун, която седеше до нея. " Спомням си, че претърпях доста сложен миг, само че тя ми оказа помощ да го преодолея. Включително и с танци. "

по този начин и не разкрива сложния миг, за който приказва, само че продължи да споделя своя опит и опита на Уидърспуун от танците и метода по който те са се отразили на физиката и душeвността ѝ.

Освен че похвали Рийз за помощта, която ѝ оказва в сложен миг, Дженифър изрази благодарността си към русокоската и за поддръжката, която ѝ е давала като родител. " Тя ме поглеждаше и споделяше: " Трябва да си намериш детска градина. Това дете е на две и половина и би трябвало да стартира още идващия месец. Веднага би трябвало да се заемете с това ", споделя Гарнър.
 Рийз Уидърспун и Джим Тот завършиха развода си - ето какво се споразумяха
Как завърши разводът на Рийз Уидърспун и Джим Тот

Брад и Анджелина могат да вземат образец

Събитието Shine Awayе е първото, проведено от Hello Sunshine - медийната компания, учредена от  през 2016 година Целта на мероприятието бе да събере персонално общността на компанията на едно място, прецизират от People.

На събитието Гарнър приказва и за това по какъв начин Уидърспуун е осигурила пространство за нея и други актриси, на което да могат да приказват свободно за своята специалност, без да бъдат прекъсвани или следени. " Тези срещи се случиха в къщата на Рийз. И това беше първият път, когато седнах с толкоз доста колежки в една и съща стая и просто разговаряхме ", добавя Дженифър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР