Дори и да има свое мнение, не отива на един

...
Дори и да има свое мнение, не отива на един
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ срази Румен Радев! Разкри защо държавният глава напада Бойко Борисов!

Дори и да има свое мнение, не отива на един президент да подронва престижа на Народното събрание. Само човек, който не е бил в тази институция, може да каже, че парламентарната република е атрофирала. Това съобщи пред Канал 3 депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

“Напротив, страната се намира в доста положително положение – у нас може да се прави бизнес, има финансова непоклатимост, цяла Европа гледа на България с положително око. На фона на всичко това не виждам какви са претекстовете на президента да подронва престижа на страната. Да поставяш под въпрос демократичните устои на страната, е безусловно пагубно”, сподели Ненков.

“Първостепенното предопределение на президента е да е надпартиен, не трябва да оставаме с усещането, че припокрива говоренето на опозиционните партии. Това не приказва добре за президента. Очевидно е, че има доста добра стиковка сред президента и БСП”, уточни депутатът от ГЕРБ.

Според Ненков думите на Румен Радев, че това, че той е научил от медиите за поканата за посещаване на турския президент Реджеп Ердоган у нас, е засегнатост за България, издават ревнивост поради това, че Борисов е добре признат от европейските водачи. Според депутата от ГЕРБ триумфите на премиера нервират президента.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР