Дори и да го прикриват зад студена липса на емоции,

...
Дори и да го прикриват зад студена липса на емоции,
Коментари Харесай

10 причини, които могат да накарат един мъж да зареже половинката си

Дори и да го прикриват зад студена липса на страсти, мъжете в действителност имат деликатна сензитивност. Макар че могат да носят тежко; че без проблем се оправят с сложни задания, изискващи инженерна мисъл и прочие, дамите постоянно би трябвало да внимават да не наранят егото им.

Днес подреждаме 10 аргументи, които могат да се окажат неговия претекст да зареже нежната половинка до себе си.

1. Жените не умеят да изслушват

Когато един същински мъж каже нещо, той нормално го има поради и не ви го е споделил инцидентно. Дами, дайте му късмет да се изкаже и го изслушвайте деликатно. Проблемът е, че мъжете ненавиждат да бъдат с дами, които не вършат и незадълбочен опит да ги схванат. Досадно е да знаеш, че мнението ти няма значение за партньорката ти. Това в действителност може да накара един мъж да се откаже от теб!

2. Жените се вслушват в приятелките си прекалено много

Мъжът, който го е грижа за теб, от време на време ти дава препоръки в напрегнати обстановки. Как можеш да го нараниш ли? Като му покажеш, че мнението на приятелките ти е доста по-меродавно от неговото. Когато допуснеш твоите приятелки без гаджета да ти се месят в връзките, не се учудвай, в случай че на момчето до теб му писне.

 10 аргументи, които могат да накарат един мъж да зареже половинката си 3. Не позволявайте фамилията да ви се меси!

Връзката с колегата ви си е единствено ваша отговорност! Ако решите да споделяте всяка ваша кавга с мама, баща, братя, сестри и братовчеди, а след това тематиката да се трансформира в диалог на масата по време на обяд… едно е несъмнено – на никой мъж сходни неща не са му приятни. Оставете пространство, което е непокътнато единствено за вас и обичания ви, не правете връзката си притежание на цялата рода. Иначе ще останете без гадже!

4. Не сте залепени!

Запомнете, че вие сте независими персони. Не може да ходите на всички места дружно. Мъжът до вас има потребност от занимания с приятелите си или просто да остане самичък и да събере мислите си. Възможно е да не споделяте заниманието му. Е, тогава най-малко не му пречете! Не се мъчете да го водите по всички вечеринки и занимания с приятелки, на които той не би имал никаква роля.

5. Това връзка ли е или затвор?

В множеството връзки това е сериозен проблем. Когато си влюбен, като че ли имаш потребност да водиш доклад пред гаджето за това къде си бил и какъв брой време си прекарал на някъде. Запомнете, че това се прави единствено на благосклонност. Разпити от вида „ къде беше, когато ти звънях “ могат да се трансфорат в всекидневие и да провалят и най-романтичната връзка. Трябва да има доверие посред ви и, когато то надвива, ще престанете да се чудите къде се е запилял този път. За един мъж пък ще бъде същинско наслаждение да осъзнае, че дамата до него му има вяра и не го подлага на подозрение всяка секунда.

6. Независимостта е супер – ненапълно!

Наречете го его, мъжка неустановеност, както ви харесва! Мъжете имат потребност да знаят, че не ги ползвате единствено за секс. Ако постоянно казвате на мъжа, че можете да се справяте с всичко сама и не ви би трябвало неговата помощ… то за какво ви е мъж тогава? Истината е такава – той има потребност да храните егото му.

7. Да бъдеш прекомерно подвластна от мъжа също не му харесва

Да, объркващо е! Мъжете в действителност се двоумят кое да изберат, хем им се желае да имат до себе си жена, която е зряла и виновна, хем ужасно им харесва да я глезят като малко момиченце и да й дават упътвания в живота. Ако не сте дете, не очаквайте да се държат с вас като с дете и не се дръжте като такова. Понякога ще се наложи сама да взимате виновните си решения, в противоположен случай индивидът до вас ужасно ще се изнерви на вашата прекомерна взаимозависимост.

 10 аргументи, които могат да накарат един мъж да зареже половинката си 8. Кажете му нещо хубаво, най-накрая!

Не става дума за това да глезите половинката си с непрестанни похвали и даже когато сгафи да му простите всичко. Просто никой не може да понесе непрекъснато да бъде подложен на критика. Затова имайте едно мислено, че мъжът има потребност да чува по някоя добра дума за себе си.

9. Няма бъдеще в предишното

Всички вършим неточности. Въпросът е да се учим от тях, не да живеем с тях и в предишното, когато сме ги позволили. Ако обичаният ви човек е сбъркал, а вие сте се съгласили да му простите един път, то не ползвайте всяка кавга за мотив да му напомняте остарели истории. Ако не ви се получава, то пригответе се скоро да не говорите за гаджето си, а за „ някогашния “.

10. Може би неговите другари не са и твои другари, само че не ги ругай толкоз очевидно!

Мъжът си има своя банда. Няма нищо неприятно в това. Може да не ги одобряваш и да смяташ някои от тях за тотални плейбои, които не заслужават уважението ти. Това, че не ги харесваш, надали ще остане загадка за гаджето ти, само че най-малко не ги обиждай в негово наличие и се пробвай да видиш положителните им страни. В противоположен случай той доста елементарно може да реши, че няма потребност от жена, която не може да пребори отрицателното си мнение в името на любовта.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР