Дори герой-любовник или смел воин може да попадне под влиянието

...
Дори герой-любовник или смел воин може да попадне под влиянието
Коментари Харесай

4 зодиакални двойки, при които винаги жената е шефът

Дори герой-любовник или самоуверен боец може да попадне под въздействието на мощна жена и да загуби цялото си достолепие. От какви дами би трябвало да стоите надалеч, изключително в случай че сте мъж и сте родени под зодиите Телец, Рак, Везни и Риби?

Жена Овен и мъж Телец

Астролозите  предизвестяват, че властната мадам Овен ще покори мъжа Телец за нула време и той даже няма да го забележи. И какво, кой беше инатът? Овенът стане най-сладкият, най-учтивият и примирителен мъж.

Трудолюбив ли си? Е, в този момент към това ти качество ще бъде добавена устойчивост. И да, не би трябвало да обвинявате горкия Телец в уязвимост. Веднага щом друго момиче се появи наоколо, той още веднъж ще се трансформира в привлекателен мачо, който е подготвен и може да направи всичко. Но до огнената хубавица Телец той, уви, може да бъде единствено подобен. Послушен и обуздан.

Жена Близнаци и мъж Рак

Жената Близнаци постоянно е недоволна и ще назовава Рака детско и неефикасно създание. Ракът към момента ще се колебае, само че скоро самият той ще повярва, че е чехъл. Да, всички преимущества на представителя на Луната внезапно ще се трансфорат в дефекти. Съгласието ще се трансформира в отстъпчивост, скромността – в плашливост, романтиката – в нелепост. А дамата Близнаци ще се радва – „ Пак завоювах! “.

Жена Лъв и мъж Везни

Какво се случва, в случай че човек бъде именуван парцал 100 пъти дневно? Той ще легне на пода и ще изобрази потребната движимост в семейството. „ Компромисът е фиктивен от слабаците “, ще каже Лъвицата и ще унижава мъжа Везни,когато той е податлив на отстъпки. Въздушната буря на Везните раздухва огнената буря на Лъвицата и нейният инатлив пламък става още по-силен.

Жена Дева и мъж Риби

Струваш ми се някакъв погрешен “? – ще крещи Девата и ще акцентира минусите на мъжа Риби. Девата знае по какъв начин да подлага на критика и го прави на драго сърце, а сантименталният и нерешителен мъж Риби й има вяра. Вярва, че е неспособен и ненужен. Той също по този начин ще моли за амнистия за това, че Девата се постанова да го търпи.

Дали тези дами са имали за цел да подчинят волята на мъжете си? Не – просто по този начин се е случило и планетите, под които са родени дамите, са се оказали по-силни. Мъжете просто би трябвало да се раздрусат и да намерят сили да избягат от провалената връзка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР