Дори ГЕРБ расте по-бавно от външния дълг на България. Ще

...
Дори ГЕРБ расте по-бавно от външния дълг на България. Ще
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Бургас: Дори ГЕРБ расте по-бавно от външния дълг на България

" Дори ГЕРБ пораства по-бавно от външния дълг на България. Ще се заема с страната, когато ГЕРБ стигне равнището на външния дълг като % гласоподаватели. С толкоз подъл проект Политическа партия Ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин. Асен Василев е интелигентен и знае, че хазната е празна, както и какво да се направи - да се вдигнат налозите. Някой би трябвало да извади страната от блатото! "

Това разгласи в Бургас водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. И попита:

" 4 години ГЕРБ ни няма - коя корупция спадна? Фалшифицират подписи, поръчки, цялата рода са си настанили по креслата и най-после упрекват пудела! "

Според него " българите би трябвало да знаят, че доста мъчно ще излезем от тази рецесия ".

" Политическа партия защитаваше най-яростно съветските ползи и 100% от газа сега в България е съветски. Г-н Петков сподели - да, молекулата е съветска. Това значи, че целият газ е подобен. Защо не се постави възбрана, както за петрола? Посредниците печелят големи пари на наш тил! ", бе безапелационен още Борисов.

Той напомни, че " ученият плашеше с оставка за дерогацията ".

" Аз ви споделих тогава, че те ви ограбват, вземат ви по един лев на всеки литър бензин и дизел. И в този момент като няма дерогация какъв брой е горивото? Защо е било по 4 лв. с " евтиния "  руски нефт? ", попита още веднъж водачът на ГЕРБ.

" С Мария Габриел положихме големи старания да има държавно управление. Чудех се с какво да отстъпя. Тези хора след последните 3 години са се облагодетелствали доста, обществото разкри схемите им и си направиха сметката, че с Габриел като министър председател ще стигнат дъното. В записа от техния народен съвет Асен Василев споделя, че Мария Габриел е просто един пленник, че ротация няма да има и след 9 месеца ще бутнат държавно управление. А ние с нея като наивници вършим тактики ", сподели още Борисов.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР