Дори да сте сигурна, че той би направил всичко за

...
Дори да сте сигурна, че той би направил всичко за
Коментари Харесай

9 неща, за които никога не трябва да молите един мъж

Дори да сте сигурна, че той би направил всичко за вас, има неща, за които в никакъв случай не трябва да го молите. Ето какво в никакъв случай не би трябвало да желаете от обичания си.

1. Да направи избор сред двете най-важни дами в живота си - своята майка и обичаната си

Не залагайте връзката си на карта!

Майка му е дамата, която го е отгледала. Тя е направила всичко допустимо той да стане тъкмо този мъж, в който сте влюбена.

Така че, в случай че вие и майка му не се разбирате добре, пробвайте всичко допустимо да разрешите казуса. И в случай че това не е допустимо, тогава най-малко се пробвайте да избягвате обстановки, водещи до спорове. Ограничете контактите си с нея.

2. Да се откаже от заниманията си

Както мъжете, по този начин и дамите, заслужават да имат свои лични ползи и занимания - даже в случай че имат връзка.

Ако всекидневно всеки един от вас двамата отделя време за своето занимание, това сигурно единствено ще бъде от изгода за връзката ви.

3. Да си спомни в елементи значим за вас миг

Жените обръщат прекомерно огромно внимание на детайлите, до момента в който за мъжете те не са значими. Така че не му се сърдете, в случай че не си спомня роклята ви по време на първата ви среща.

4. Да спре да се среща с приятелите, които вие не харесвате

Когато имате проблем, първото което вършиме, е да се обадите на най-хубавата си другарка. При мъжете ситуацията е същото. 

Не искайте от него да се откаже от приятелите си, единствено тъй като те не ви харесват.

5. Да ви изслуша като най-хубав другар

Не очаквайте от него да изслуша всичките ви недоволства. Мъжете просто не схващат какъв е смисълът на всичко това.

6. Никога повече да не се заглежда по други дами

Хората сме устроени по този метод - в случай че пред нас има нещо красиво, насочваме автоматизирано погледа си към него. Ако вашият сътрудник се заглежда по други дами, това напълно не е трагично. Фактът, че той преди малко е погледнал друга жена в ефектна алена рокля, въобще не значи, че желае да е с нея.

7. Да се признава за отговорен при всеки ваш скандал даже и да не е отговорен
 Кои секрети не обичат да разкриват мъжете съгласно зодията си Кои секрети не обичат да разкриват мъжете съгласно зодията си
Всеки човек таи в душата си нещо несподелено и съкровено. Мъжката природа не е по-малко комплицирана от женската и от време на време е същинско предиз...

Кавгите и разногласията са неразделна част от всяка връзка - въпреки всичко всички сме хора и никой от нас не е идеален. Но да очаквате той постоянно да поема виновността и да ви се извинява без да е отговорен, това просто е наивно.

8. Да споделя с вас всички ваши ползи

Ако сте маниак на тематика извършване на покупки, в това няма нищо неприятно, само че не очаквайте обичания ви да мисли като вас. Със сигурност няма да ви е прелестно, в случай че той желае от вас да заобичате футбола. 

9. Да се промени поради вас

Една от главните аргументи да се влюбите в този съответен мъж е, тъй като той е подобен, какъвто е - бил е себе си. И в случай че във вас внезапно се появи предпочитание да измененията колегата си, пробвайте се да си спомните какво тъкмо ви е привлякло в него. Вие сте го приели подобен, какъвто е, с всички странности и дефекти. И в случай че към момента го обичате, ще можете да го приемете още веднъж с всичките му дефекти.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР