Дори да не вярвате на знаменията на астрологията, то твърде

...
Дори да не вярвате на знаменията на астрологията, то твърде
Коментари Харесай

Идеалният партньор според зодията

Дори да не вярвате на знаменията на астрологията, то прекомерно евентуално е все пак да четете седмичния си хороскоп за развлечение.

Предлагаме ви да хвърлите едно око и на концепцията за астрологична съгласуемост с останалите знаци.

Бас ловим, че сте се чудили дали ще си паснете с този или оня обект на предпочитание много преди да се озовете сред чаршафите.

Овен

Овенът е първият знак в зодиака. Той има непримиримост и настъпателност и се любува на акта на физическото завземане на колегата. Хората от тази зодия са склонни да преследват този, който желаят. Не обичат да показват прекалено много страсти и избират чисто физическия контакт. Обичат любовниците им да си играят с тяхната коса и да масажират скалпа им.

Най-съвместими полови сътрудници: Лъв, Везни, Близнаци, Скорпион

Телец

Чувствеността на Телеца надвишава физическото. Той жадува за стимулация даже повече от възбуденост, а ароматите, звуците и докосването за него са доста значими. Хората от този знак считат, че да преследват идеалния физически сътрудник е цялостна загуба на време. Предпочитат да седят добродушно, чакайки блажено някой да ги откри.

Най-съвместими полови сътрудници: Скорпион, Рак, Дева, Козирог

Близнаци

Близнаците са доста отворени, що се отнася до физическия аспект на любовта. Те обичат да опитват с нови неща на невероятни места и избират мръснишкото говорене пред тишината в леглото. Те са страхотни флиртаджии и ценят остроумните взаимоотношения с сътрудниците си.

Най-съвместими полови сътрудници: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей

Рак

Вие сте изобретателен и сетивен ухажор, само че вашият любовник много би трябвало да се потруди, до момента в който ви заведе в спалнята. Интуицията на Рака е в действителност развита и елементарно може да усети какво желае колегата му. За хората от тази зодия физическата фамилиарност е равносилна на правенето на обич, а любовта им към храната постоянно се оказва неизпълним афродизиак за тях.

Най-съвместими полови сътрудници: Телец, Лъв, Козирог, Риби

Лъв

Лъвовете са известни с непрекъснат и мощен физически нагон. Те разчитат на своя сексапил и химия, с цел да притеглят евентуални интимни сътрудници. Те са подарък за тези, които ги имат сред завивките си, защото са почитатели на удоволствието и вършат всичко допустимо да го получат. В леглото са буйни и деликатни и имат потребност от непрекъсната оценка за своята виртуозност и полови благоприятни условия. Обичат съблазняването, а гърбът им е една от най-мощните ерогенни зони.

Най-съвместими полови сътрудници: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв

Дева

Девите, за разлика от името им, не са толкоз почтени. Нивата на тяхната сила са в действителност високи и може да бъдат мощно полови и чувствени. Обичат допиране от всевъзможен вид; целуването или масажите ги подтикват за замяна на милувки. Харесват деликатното, добре проектирано и искрено правене на обич, написа " Мила ".

Най-съвместимите полови сътрудници: Телец, Везни, Риби, Козирог

Везни

Везните постоянно се смятат за най-изтънчения от зодиакалните знаци - с отличен усет и деликатна сензитивност. Менталната стимулация е това, което кара Везните да полудяват по някого. Добрият сътрудник ще извади на показ пристрастеността им към флирта. Везните обичат компанията на секси долни дрехи, сластна музика, апетитен шоколад и изстудено шампанско, стане ли дума за милувки.

Най-съвместимите полови сътрудници: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец

Скорпион

Скорпионите имат известност на буйни, сластни и мощно полови човеци. Властта и контролът в леглото ги вълнуват, както и ролевите игри. Комбинацията сред мощен физически нагон и мощни страсти ги кара постоянно да се борят със личните им стремежи.

Най-съвместимите полови сътрудници: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

Стрелец

Известни като скитници и търсачи, Стрелците са очарователни, раздаващи се и деликатни в спалнята. Спонтанните сътрудници са най-хубавите за хората от тази зодия, защото Стрелецът елементарно се отегчава от рутината. Те са страшни флиртаджии и се славят с афинитета си към безразборните контакти. Понякога това, че имат семейство, не може да ги спре от този мощен ищах. Те са огромни авантюристи и са отворени да опитат нови неща.

Най-съвместимите полови сътрудници: Лъв, Овен, Близнаци, Водолей

Козирог

Подобно на Скорпиона, Козирогът има известност като един от най-чувствените знаци, само че в това време той е и доста сластен. Не е нужно доста, с цел да се възбуди един Козирог. Краката и коленете са най-ерогенните им зони. Не си пада по изявата на любовна обвързаност на обществени места, само че обича да е ухажван и прелъстен. Освен това господата от този знак се гордеят със своята устойчивост.

Най-съвместимите полови сътрудници: Рак, Телец, Козирог, Дева

Водолей

Като цяло считани за интелектуални и идеалистични, Водолеите са податливи на подстрекателство и са нетрадиционни в спалнята. Обичат да бъдат съблазнявани, само че не им подхожда да се отхвърлят изцяло от властта в секса. Макар да не са най-сексуалният знак, под повърхността си са въодушевени и цялостни с мечти любовници, само че се нуждаят от мощна психическа стимулация от колегата си.

Най-съвместими полови сътрудници: Близнаци, Водолей, Стрелец, Дева

Риби

Рибите са доста отзивчиви и лесни за другарство и поради това нямат проблеми да притеглят обожатели, без да се постанова да бъдат нападателни в свалката. В леглото те са сантиментални, чувствени и игриви, а душата им в действителност прави оценка сътрудници с богато въображение.

Най-съвместими полови сътрудници: Скорпион, Рак, Дева, Везни

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР