Дори да не сте сред най-запалените киномани, церемонията по връчване

...
Дори да не сте сред най-запалените киномани, церемонията по връчване
Коментари Харесай

Думи, които спират дъха: незабравимите речи от Оскарите


Дори да не сте измежду най-запалените киномани, церемонията по връчване на премиите Оскар няма по какъв начин да не разсънва любознанието ви със своя звезден искра. А тази година измежду любимците за влиятелната премия са едни от най-гледаните филми за 2023 година – „ Опенхаймер “, „ Барби “, „ Убийците на Цветната Луна “, „ Клети създания “ и други

В нощта на 10-и против 11-и март феновете на седмото изкуство ще могат да се насладят на същински кино празник с премиите „ Оскар “ онлайн, единствено по KINO NOVA.

► 

Винаги можете да прочетете листата с носителите на Оскар на сутринта след шоуто на премиите, само че по този начин ще пропуснете тръпката да гледате онлайн по какъв начин спечелилите получават най-хубавите оценки. А тези моменти съвсем постоянно носят изненади и доста страсти.

Затова ние взехме решение да ви напомним някои от най-незабравимите речи, които обичаните ни звезди са произнасяли от сцената на най-престижното кино събитие.

В най-хубавия случай речите за приемане на Оскар са прочувствени, занимателни и трогателни осъществявания, които разкриват същинския темперамент на хората, основали най-хубавите филми на годината. Интересното е, че е признато спечелилият да приказва към 45 секунди – предписание, което постоянно бива нарушавано. Затова и от време на време се постанова оркестърът да прекъсне речта.

Днес ще ви разкажем за случая, в който даже това не прекъсва един разчувствуван артист , както и ще ви разкрием коя е най-дългата тирада за приемане на Оскар за всички времена.

Бен Афлек и Мат Деймън, Оскар за най-хубав автентичен сюжет за „ Добрият Уил Хънтинг “ през 1998 година

Помните ли, когато Бен Афлек и Мат Деймън бяха в средата на 20-те си години и занапред страхливо прохождаха в Холивуд? И до през днешния ден вълнението и силата им на сцената на Оскарите остават изключителни заразителни и вдъхновяващи. „ Ние сме просто две млади момчета, които имат шанса да работят с велики хора “, споделя непретенциозно Бен Афлек.

„ Няма метод да се оправим с речта за 20 секунди “, майтапи се още той. Речта им се отличава с метода, по който загатват ролята, която всеки човек, на който благодарят, е изиграл в живота им, вместо просто да изброяват имена.

Сред публиката са и майките на Бен и Мат, които Афлек разгорещено назовава „ най-красивите дами тук “ от сцената.

Продължете в галерията за цялостния лист със спиращи дъха речи от сцената на Оскарите: 
 Щастие и неспокойствие в 45 секунди: най-незабравимите речи на Оскарите  Щастие и неспокойствие в 45 секунди: най-незабравимите речи на Оскарите  Щастие и неспокойствие в 45 секунди: най-незабравимите речи на Оскарите  Щастие и неспокойствие в 45 секунди: най-незабравимите речи на Оскарите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР