Дори число от 100 000 загинали руски граждани няма да

...
Дори число от 100 000 загинали руски граждани няма да
Коментари Харесай

Зеленски: Путин няма да се трогне и при 100 000 загинали руснаци

Дори число от 100 000 починали съветски жители няма да накара Кремъл да се замисли [да спре войната]. Това съобщи в послание украинският президент Володимир Зеленски.

Военнопрестъпният режим на Владимир Путин не се интересува от човешкия живот, в това число на личните си жители. До момента в пълномащабната война, която Путин стартира непредизвикано на 24 февруари против Украйна, Русия е изгубила близо 65 000 свои бойци. Зеленски сподели какъв е единственият метод да се постави завършек на тази война.

„ Общите загуби на врага [убити войници] наближават 65 000 души. Толкова доста жители на Русия дадоха живота си за опцията шепа хора в Кремъл да подценен действителността. И съгласно метода, по който продължава съветската " погребална интервенция ", можем да кажем, че даже 100 000 починали съветски жители няма да накарат Кремъл да се замисли “, съобщи Зеленски.

„ Само действителни победи на Украйна, единствено действителна отбрана на себе си [с помощта на] свободния свят от съветския гнет и изнудване – отбрана със наказания, отбрана с помощ на Украйна – единствено цялостно изпъждане на окупаторите от украинската земя и разрушение на нападателните качества на съветската терористична страна – единствено това е пътят към мира “, сподели Зеленски.

„ Още един път ще припомня на жителите на Русия, които не желаят да вземат участие в тази незаконна война, само че които са изпратени на фронта, че имат една опция [да избегнат смъртта]. Всички, които се предадат в украински плен, ще спасят живота си. Който продължава да се бие в съветската войска или измежду наемниците, няма да има тази опция. Украйна несъмнено ще си върне всичко, което ѝ принадлежи. Слава на Украйна! ", съобщи украинският президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР