Дори 11 години след началото на връзката им и 9

...
Дори 11 години след началото на връзката им и 9
Коментари Харесай

Екстрасенс разкри тайната на силния брак на Джордж Клуни

Дори 11 години след началото на връзката им и 9 години след сватбата им, 62-годишният холивудски артист Джордж Клуни и 45-годишната му брачна половинка Амал безусловно излъчват обич, появявайки се дружно на червени килими и други събития. Известният екстрасенс и специалист по езика на тялото Инбаал Хонигман разказа за тайната на мощната им връзка в коментар за Hello.

„ Езикът на тялото на Джордж и Амал, когато са дружно на червени килими или на обществени изяви, е пореден през цялата им връзка. Те се държат дружно, като че ли са най-хубави другари и равни в брака. Това е явно във физическата им непосредственост и взаимна поддръжка, което си проличава по метода, по който постоянно се държат за ръце и се прегръщат, което отразява мощна връзка ", означи екстрасенсът.
 Джордж Клуни Амал Клуни Семейство Клуни се счита за една от най-красивите и мощни двойки в Холивуд Снимка: Getty Images
Според Инбаал сред съпрузите няма съревнование:

" В този брак няма водач и почитател, те са равни. Дават си пространство за личностно израстване, както се вижда от другите им направления и изражения на фотосите. "

Друга основа на брака им са другарството и поддръжката, сигурен е екстрасенсът. Именно тези два момента вършат фамилията на артиста и юриста толкоз мощно и хармонично.

Историята на Джордж и Амал започва в дома на артиста край езерото Комо, Италия, през юли 2013 година при много щастливи условия. „ Наш общ другар сподели: „ Идвам, мога ли да доведа другар? “ И аз споделих „ Разбира се! “ “, спомня си Джордж. Неговият сътрудник даже загатнал за смисъла на тази среща, като предсказал женитба и, както се оказа, бил е прав.
Двойката се ожени във Венеция, Италия през 2014 г. Раждането на близнаците Ела и Александър през 2017 година в допълнение скрепи фамилията им.
Амал Клуни е умел юрист. Заемала е разнообразни позиции в държавното управление на Обединеното кралство и Организация на обединените нации и е помощник-професор по право в Колумбийския юридически факултет. През 2016 година звездната двойка дружно основаха правозащитната организация Clooney Foundation for Justice. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР